To je to što me zanima!

Žena Eduarda da Silve pokazala ravan trbuh: Isklesala je liniju

Zahvaljujući konstantnom vježbanju, Andrea se sada na Instagramu pohvalila ravnim trbuhom. Ranije su kružile glasine kako je Andrea na sebi radila i estetske korekcije, ali o tome se nikada nije oglasila
Vidi originalni članak

Nogometaš Eduardo da Silva (37) s Andreom uživa u ljubavi već 20 godina. Od početka veze do danas, Andrea je značajno promijenila izgled. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, na kojima redovito objavljuje fotografije iz teretane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zahvaljujući konstantnom vježbanju, Andrea se sada na Instagramu pohvalila ravnim trbuhom, na kakvom bi joj pozavidjele mnoge žene. 

Ranije su kružile glasine kako je Andrea na sebi radila i estetske korekcije. Navodno je povećala usta i korigirala nos, ali o tome se nikada nije oglasila.

Eduardo i Andrea upoznali su se dok je on bio mladi nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. u Zagrebu. Sljedeće godine rodila im se kći Lorena, a 2011. u Donjecku se rodio i sin Mateus.

Bivši nogometaš se jednom prilikom pohvalio se kako mu je toliko lijepo u braku da ima osjećaj da je s Andreom na drugom medenom mjesecu. Par živi u elitnoj rezidenciji u Rio de Janeiru, inače rodnom mjestu nogometaša. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Pitt Bull 02.01.2021.

    Jest joj minđa otekla🙉🙈

  • 02.01.2021.

    Zaboli me gdje Ne Silvana tare bradurinu.........

  • Camel00 02.01.2021.

    Strasno bitna vijest. Bas sam konto gdje je ona, jel ziva, nema je ko Doris u zadnje vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare