Show

Komentari 23

Žena Eduarda da Silve pokazala ravan trbuh: Isklesala je liniju

Žena Eduarda da Silve pokazala ravan trbuh: Isklesala je liniju

Zahvaljujući konstantnom vježbanju, Andrea se sada na Instagramu pohvalila ravnim trbuhom. Ranije su kružile glasine kako je Andrea na sebi radila i estetske korekcije, ali o tome se nikada nije oglasila

Nogometaš Eduardo da Silva (37) s Andreom uživa u ljubavi već 20 godina. Od početka veze do danas, Andrea je značajno promijenila izgled. Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, na kojima redovito objavljuje fotografije iz teretane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zahvaljujući konstantnom vježbanju, Andrea se sada na Instagramu pohvalila ravnim trbuhom, na kakvom bi joj pozavidjele mnoge žene. 

Ranije su kružile glasine kako je Andrea na sebi radila i estetske korekcije. Navodno je povećala usta i korigirala nos, ali o tome se nikada nije oglasila.

Eduardo i Andrea upoznali su se dok je on bio mladi nogometaš Dinama, a vjenčali su se u prosincu 2005. u Zagrebu. Sljedeće godine rodila im se kći Lorena, a 2011. u Donjecku se rodio i sin Mateus.

Bivši nogometaš se jednom prilikom pohvalio se kako mu je toliko lijepo u braku da ima osjećaj da je s Andreom na drugom medenom mjesecu. Par živi u elitnoj rezidenciji u Rio de Janeiru, inače rodnom mjestu nogometaša. 

Najčitaniji članci