To je to što me zanima!

Žena je naredila Zlatku da ide na sve ili ništa i poslušao ju je

Zlatko Šaponjić iz Splita prvi put se prijavio na kviz. Osvojio je 288.243 kune, a osvojeni iznos najradije bi potrošio na put oko svijeta. Otac je triju malih djevojčica
Vidi originalni članak

Inženjer građevine Zlatko Šaponjić (49) znao je da je Gavrilo Princip poslije ubojstva austro-ugarskog cara Franje Ferdinanda i njegove supruge Sofije osuđen na 20 godina zatvora. Zlatku, koji radi kao informatičar, isplatila se ljubav prema povijesti.

 - Moram priznati da sam odgovor izvukao negdje iz zakutka sjećanja. Nasreću, bio je točan - kaže Zlatko. Dodaje kako se prije snimanja emisije sa suprugom dogovorio kako će, ako uspije doći do kraja, ići na sve ili ništa. Zlatko je znao odgovor i na pretposljednje pitanje o humusu. To može zahvaliti supruzi koja se bavi proučavanjem zdrave ishrane.

- Možda sam o nekim pitanjima mogao više razmišljati, ali htio sam biti brz jer znam kako je čekati na galeriji - rekao je Zlatko.

Iako voli kvizove i oduvijek ih prati, ovo mu je bio prvi na koji se javio. Glavni povod bila je recesija jer svaka kuna, ističe, dobro dođe.

Jedino je Mirko miočić osvojio više od Zlatka

Zlatko je osvojio drugi najveći iznos u kvizu '1 protiv 100'. Ispred njega je Mirko Miočić, koji je 2008. godine odnio 366.000 kuna. Zlatko je otac triju kćeri od dvije, pet i osam godina. Novac će, kaže, već nekako potrošiti, a s osvojenim iznosom najradije bi otišao na put oko svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dusansk 03.12.2010.

    Jedan je Mirko........!!!

  • --di-- 03.12.2010.

    Inžinjer građevine radi kao informatičar, ma odlično!! Svaka čast inače.

  • IP95 03.12.2010.

    bas tako neutral,i zato tribamo dici "usadit" u glavu da im je najvaznija skola,skola i opet skola...sve je prolazno i kuca i auto i novci, samo znanje ostaje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare