To je to što me zanima!

Žena mačka zasjala na premijeri Batmana u neobičnom dekolteu

Glavna glumica novog 'Batmana', Zoe Kravitz prošetala je crvenim tepihom u uskoj crnoj haljini Oscara de la Rente, čiji su duboki dekolte ukrašavale siluete crnih mačaka, te je time pokazala ženstvenu figuru i struk
Vidi originalni članak

U utorak je svjetska premijera filma 'The Batman', jednog od najiščekivanijih ovogodišnjih blockbustera, u njujorškom Lincoln Centru okupila glavne glumce u njihovim najglamuroznijim izdanjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je prošli tjedan na londonskoj premijeri oduševila provokativnom Saint Laurent haljinom s izrezima na grudima, željno se iščekivao styling glavne glumice Zoe Kravitz (33).

Sudeći po komentarima modnih stručnjaka, nova Žena mačka ovoga je puta nadmašila samu sebe. Prošetala je crvenim tepihom u uskoj crnoj haljini Oscara de la Rente, čiji su duboki dekolte ukrašavale siluete crnih mačaka.

Tako je u prvi plan došla njezina ženstvena figura i vitki struk. Haljina je inspirirana kultnim dizajnom Helmuta Langa iz 1989., a časopis Vogue ju je proglasio 'najhrabrijim' Zoeinim izdanjem do sad.

Zoe je ostala dosljedna svom jednostavnom, ali elegantnom stilu, pa je ovu upečatljivu haljinu upotpunila samo malim dijamantnim naušnicama.

SANKCIJE SA SVIH STRANA Ništa od kino hitova! Ovo je popis holivudskih blockbustera koji se u Rusiji neće prikazivati

Kći legendarnog glazbenika Lennyja Kravitza (57) i glumice Lise Bonet (54) spremno je pozirala fotografima sa svojim filmskim partnerom Robertom Pattinsonom (35), a fanovi su se složili da im kemije ne nedostaje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nap 02.03.2022.

    Zgodna

  • Bere 02.03.2022.

    Za takvu haljinu treba imati grudi

  • 02.03.2022.

    Gdje su joj dojke nestale, čuva ih za nastavak 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare