To je to što me zanima!

Žene letovaca slavile su kao da su dečki pobijedili: Jedna je bila posebno dobro raspoložena...

Grlilo se, ljubilo i slavilo kao da smo pobijedili, unatoč gorkom okusu u ustima nakon što su dečki od stručnih žirija zemalja dobili samo 11 bodova.
Vidi originalni članak

Povratak članova grupe Let 3 nakon finala Eurosonga u Hotel Novotel bio je popraćen pljeskom, pjesmom, zagrljajima te čestitkama najbližih suradnika i njihovih supruga.

Grlilo se, ljubilo i slavilo kao da smo pobijedili, unatoč gorkom okusu u ustima nakon što su dečki od stručnih žirija zemalja dobili samo 11 bodova. Stvar je spasila publika koja im je dala 112 bodova, pa je Hrvatska na kraju završila na 13. mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: SUPRUGE DOČEKALE SVOJE LETOVCE U HOTELU

JESMO LI POKRADENI? Ovako su izgledala lica Leta 3 dok su se čitali glasovi žirija...

Posebno su razočaravajući bili bodovi žirija naših susjeda. I dok smo od Srbije barem dobili neke bodove, točnije njih osam, Slovenija nam nije dala niti jedan. Ponovno, publila je spasila stvar pa nam je dala najviših 12. Hrvatska je dobila još tri boda od žirija Portugala. Ni talijanski žiri nije bio impresioniran Hrvatima, jer nam također nisu dali niti bod.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI HRVATSKA TREBALA DOBITI VIŠE BODOVA?

OSVOJILI SVIJET S 'MAMOM ŠČ!' Neukrotivi Let 3: U Hrvatskoj im nitko nije htio snimiti 1. album, a na ledu i buri su svirali goli

Unatoč tome, dečki su bili odlično raspoloženi, a Mrle i Prlja su ekipi 24sata u Liverpoolu iskomentirali rezultate u svom stilu.

- Znate što je bilo, jučer se dogodilo. Nas je žiri pozvao na jedan sastanak i onda su nas htjeli naguzit' i mi nismo htjeli. Zato žiri danas nije bio na našoj strani. Publika je, jer publika još uvijek ima pi*ke. A mi volimo pi*ke - rekao nam je Damir Martinović Mrle (61).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke pe*erske radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani. Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Europe i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo - u svom je sarkastičnom stilu rekao Zoran Prodanović Prlja (58) čija je sušruga Marija u Liverpool stigla s njihove dvije kćeri, Verom i Marom, a sinoć je bila najbolje raspoložena.

POGLEDAJTE VIDEO: LET 3 ZAHVALIO NA PODRŠCI S RUŽAMA U STRAŽNJICAMA

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zlatna Vuga 14.05.2023.

    Pa zašto bi janezi nama davali dvanaest bodova, imaju oni i druge susjede, ovaj put su dali Italiji, drugi put budu Austriji, treći Mađarskoj itd. itd.

  • mrTrobec 14.05.2023.

    je li im pjevao tomson

  • 14.05.2023.

    Najlakše je nevidjeti realnost……onda slaviš, hvališ sam sebe…….bravo, bravo…..

Komentiraj...
Vidi sve komentare