To je to što me zanima!

'Ženu od sultana' partner je pretukao zbog poklona fanova?

Kada ju je otac ugledao uplakanu i pretučenu, prvo se htio obračunati s nasilnikom, ali je ostao miran s obzirom na to da je policija odradila svoj posao, rekao je izvor blizak Tijani Milentijević za srpske medije
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Tijana Milentijević (21), javnosti najpoznatija kao 'Žena od sultana', proteklih nekoliko dana novinske stupce ne puni zbog glazbenih uspjeha već privatnih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Tijana je dečka, bubnjara M.K., prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje, pišu srpski mediji. Sada su 'procurili' detalji incidenta.

SRPSKI MEDIJI O PJEVAČICI: 'Ženu od sultana' je pretukao pijani dečko: 'Udario ju šakom u lice i polio je hladnim tušem...'

- Bubnjar je sumnjao da se Tijana viđa s drugim muškarcima, a problematična su mu bila i poslovna putovanja na koja je odlazila bez njega - rekao je Tijanina prijatelj za Kurir i dodao: 

- Smetalo mu je i što joj fanovi često šalju poklone i poruke. Kada ju je otac ugledao uplakanu i pretučenu, prvo se htio obračunati s nasilnikom, ali je ostao miran s obzirom na to da je policija odradila svoj posao. Tijanin prijatelj molio je da ne radi još veće probleme - rekao je izvor blizak pjevačici za kraj. 

Podsjetimo, Tijana je navodno izjavila da ju je njezin dečko u vidno alkoholiziranom stanju udario šakom u lice i polio hladnim tušem. Nije imala vidljivih ozljeda, ali je otišla na Hitnu pomoć. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Boki8 19.12.2020.

    Bubnjar buba na sve nacine.

  • Biser_2 19.12.2020.

    21?? Ajde dobro.. a zasto pisete stalno o srpskih „pjevaca“? Ne kuzim. Ima srpske novine ako nekoga zanima.

  • fantomikus 19.12.2020.

    Ljubit ćeš ti njega opet,jer nije ovo sigurno prvi puta da te je lupio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare