Show

Komentari 54

'Ženu od sultana' je pretukao pijani dečko: 'Udario ju šakom u lice i polio je hladnim tušem...'

'Ženu od sultana' je pretukao pijani dečko: 'Udario ju šakom u lice i polio je hladnim tušem...'

Nakon toga policija je obavila razgovor s njezinim dečkom koji je je izjavio da je udario šamar djevojci, ali da nije jako i da ga je Tijana ogrebala po tijelu i ugrizla, kaže izvor

Srpska pjevačica Tijana Milentijević (21), najpoznatija po hitu 'Žena od sultana', prijavila je policiji da ju je pretukao dečko M.K., prenosi Blic.

POGLEDAJTE VIDEO:

Incident se navodno dogodio u ranim jutarnjim satima kada je, kako je ona tvrdila u policiji, dečko nasrnuo u nju.

- Danas u 12:05 sati Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane dečka, s kojim je bila u vezi, u njezinom stanu na Voždovcu. Policija je došla na njezinu prijavu u stan. Tijana je izjavila da ju je njezin dečko prije podne u vidno alkoholiziranom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih ozljeda, ali je otišla na Hitnu pomoć - rekao je izvor iz policije i dodao:

- Nakon toga policija je obavila razgovor s njezinim dečkom koji je je izjavio da je udario šamar djevojci, ali da nije jako i da ga je Tijana ogrebala po tijelu i ugrizla.

Inače, Tijana je prije nekoliko mjeseci u intervjuu za 24sata rekla da je muškarac prije svega treba poštovati, ali i razumjeti posao kojim se bavi.

- Naravno, treba biti iskren, vjeran i pažljiv. Ma sve ono što većina žena očekuje. Nemam neki posebni tip - ispričala je tada.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S TIJANOM M: 

Najčitaniji članci