Show

Komentari 13

'Ženu od sultana' partner je pretukao zbog poklona fanova?

'Ženu od sultana' partner je pretukao zbog poklona fanova?

Kada ju je otac ugledao uplakanu i pretučenu, prvo se htio obračunati s nasilnikom, ali je ostao miran s obzirom na to da je policija odradila svoj posao, rekao je izvor blizak Tijani Milentijević za srpske medije

Srpska pjevačica Tijana Milentijević (21), javnosti najpoznatija kao 'Žena od sultana', proteklih nekoliko dana novinske stupce ne puni zbog glazbenih uspjeha već privatnih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Tijana je dečka, bubnjara M.K., prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje, pišu srpski mediji. Sada su 'procurili' detalji incidenta.

- Bubnjar je sumnjao da se Tijana viđa s drugim muškarcima, a problematična su mu bila i poslovna putovanja na koja je odlazila bez njega - rekao je Tijanina prijatelj za Kurir i dodao: 

- Smetalo mu je i što joj fanovi često šalju poklone i poruke. Kada ju je otac ugledao uplakanu i pretučenu, prvo se htio obračunati s nasilnikom, ali je ostao miran s obzirom na to da je policija odradila svoj posao. Tijanin prijatelj molio je da ne radi još veće probleme - rekao je izvor blizak pjevačici za kraj. 

Podsjetimo, Tijana je navodno izjavila da ju je njezin dečko u vidno alkoholiziranom stanju udario šakom u lice i polio hladnim tušem. Nije imala vidljivih ozljeda, ali je otišla na Hitnu pomoć. 

Najčitaniji članci