To je to što me zanima!

Zet Nede Ukraden je istetovirao puničin potpis: 'Nije to napravio jer sam mu dala nekretnine...'

Neda Ukraden pomogla je svom zetu kad je imao zdravstvene probleme i umalo oslijepio. 'Super baka' ne krije da nosi veliki teret, ali uvijek je spremna pomoći svojoj obitelji
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Ukraden (73) slovi za 'najseksi baku', a sa svojom je obitelji jako povezana. Na prvom mjestu su joj kći Jelena i unuci Neda, Aleksandra i Dušan. Posebnu vezu ima i sa zetom Predragom Minovićem.

IMA SE, MOŽE SE Neda Ukraden proslavila 73. rođendan u kupaćem kostimu izvan Hrvatske: 'Sve je jasno!'

Neda je zeta 'prihvatila kao svoje dijete', stoga mu je pomogla da riješi zdravstvene probleme.

- Inzistirala sam da ode na kliniku i sve smo uspješno riješili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao bi oslijepiti na jedno oko. Hvala Bogu, sve je dobro prošlo - izjavila je pjevačica za Informer.

Istetovirao Nedin autogram

Predrag joj se zahvalio na poseban način, koji je sve iznenadio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Пеца Миновић (@pecamand)

- Zet je istetovirao moje ime, ali ne zbog nekretnina koje sam mu prepisala, već iz zahvalnosti što sam mu pomogla kad je imao zdravstvene probleme - rekla je Neda.

ZABAVE ZABRANJENE Neda Ukraden iznajmljuje vilu u rodnom Imotskom: Pet spavaćih soba, prostrano dvorište, bazen

Popularna Neda priznaje da obitelji pokušava pomoći na sve načine.

- Jelena i zet imaju moju podršku u svemu, uvijek ću stajati iza njih. On je dobar muž i roditelj, ali i domaćin. Poštujemo se, meni je to i više nego dovoljno, uvijek smo tu jedni za druge. Život je more obaveza, zajedništvo porodice mora da se vrati, nedostaje nam to u društvu - ispričala je.

'Ja sam žena drugačijeg kova'

Ukraden kaže kako joj nije lako držati cijelu obitelj na svojim leđima i ne smeta joj što nema partnera koji bi joj pomogao.

- Vjerojatno je mnogo lakše ženama koje imaju partnera pa se ne moraju same nositi s problemima. Ipak, gore je ako imate nekoga tko vas sputava, ne razumije vas i ne pruža vam podršku. Uživam u životu i putovanjima, žena sam malo drugačijeg kova i energije. Umjetnike je teško pratiti i voljeti. Rijetki su muškarci koji to mogu podnijeti. Živim punim plućima, volim ići u kazalište, ali i u kafanu. Vrlo sam pokretna, nije me teško nagovoriti na akciju. Ne vidim manu tome što sam sama, znam da se mnogi pate u vezama i brakovima zbog nerazumijevanja - objasnila je Neda.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Štrumfeta6 29.11.2023.

    svaka normalna punica bi pomogla zetu financijski ako može, pogotovo zbog zdravstvenih problema, zašto je Neda Ukraden zbog toga "posebna"?!?!?

  • XM12 29.11.2023.

    Ovaj se vise fotografise sa punicom nego sa svojom zenom.

  • KusNjega 29.11.2023.

    Neki se ne srame biti zahvalni. Svaka čast zetu, vjerojatno na račun punice žive lagodnije i luksuznije. Poznam ljude kojima je punica i punac isto omogućili sve, pa ih svejedno pljuju gdje stignu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare