To je to što me zanima!

Zimska jakna, kapa i grudnjak: Cajka Jelena spremna za izlazak

Karleuša, inače članica žirija glazbenog showa 'Zvezde Granda', stalno se odijeva provokativno. Njezin ormar prepun je skupocjenih 'krpica' koje joj ističu obline...
Vidi originalni članak

Celzijusi su se snizili pa se tako i pjevačica Jelena Karleuša (42) odjenula slojevito. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj nosi zimsku jaknu i kapu, a ispod toga ima samo grudnjak i kratke hlačice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša slavila rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako razgolićenoj Jeleni ne bi bilo hladno, imala je hlačice visokog struka. Kao i inače, fotografiju je provukla kroz niz filtera i Photoshop pa ponovno izgleda drukčije nego uživo. 

Fotografija je nastala prilikom Jeleninog izlaska iz luksuzne vile sa Senjaka, elitnog dijela Beograda gdje se nalazi poveći broj veleposlanstava i diplomatskih rezidencija. Pjevačica redovito pozira u okruženju svog doma. 

Njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (35), kupio je vilu od Dragana Stojkovića za 2,5 milijuna eura, što je otprilike 19 milijuna kuna.

ESKALIRALO U SHOWU Karleuša rekla da se žene nakon udaje 'raskrave' pa pobjesnila: Moj muž je oženio seks bombu

Vila, prema riječima srpskih medija, ima tri kata, četiri kupaonice, unutrašnji i vanjski bazen, dvije garaže i raskošno dvorište, u kojemu je Jelena već nekoliko puta priredila rođendanske zabave sebi i članovima obitelji. 

Karleuša, inače članica žirija glazbenog showa 'Zvezde Granda', stalno se odijeva provokativno. Njezin ormar prepun je skupocjenih 'krpica' koje joj ističu obline. 

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'RAP CAMPA':

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Simsolina 13.11.2020.

    Jel vi to namjerno provocirate?

  • AnjaMiličić 13.11.2020.

    NEBITNA

  • zolymedimurje@gmail.com 12.11.2020.

    A tko je ovaj.?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare