To je to što me zanima!

Život ga nije mazio, a žene u showu su mu se često rugale, no sada ima veliki razlog za slavlje

Maša stiže krajem devetog mjeseca. Veselimo se, odbrojavamo dane do termina, rekao je bivši farmer Dušan koji je srodnu dušu tražio u emisiji 'Ljubav je na selu'
Vidi originalni članak

Farmer Dušan Golubovac (30) sudjelovao je u 12. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' gdje je pozornost privukao skromnošću i teškom životnom pričom. Iako u showu nije uspio pronaći srodnu dušu, Dušanu se sreća osmjehnula te je krajem lipnja 2020. godine oženio devet godina mlađu djevojku Ana-Mariju iz bosanske Fojnice s kojom trenutno čeka prvo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Maša stiže krajem devetog mjeseca. Veselimo se, odbrojavamo dane do termina - rekao je Dušan u intervjuu za RTL.hr, a zatim i otkrio kako su odabrali ime: 

- Ime smo odabrali po nekom glumcu s TV-a. I on je to ime dao svojoj kćeri pa se i nama svidjelo.

Podsjetimo, u potresu koji je pogodio Petrinju u prosincu 2020. godine stradala je i Dušanova kuća. On i supruga od tada žive u kamp-kućici koju su dobili iz donacija.

Radovi na njihovoj kući su u tijeku, a farmer kaže da im u sređivanju doma pomažu dobri ljudi kojima su jako zahvalni na tome.

BIVŠI FARMER ZA 24SATA Dušanu je u potresu nastradala kuća: 'Supruga Ana čeka curicu Mašu, a živimo u kamp kućici'

Prošle godine Dušan i Ana-Marija proveli su medeni mjesec na Korčuli no, ove godine more su odlučili 'preskočiti.

- Nismo mogli zbog radova, ali ne bismo ni išli zbog virusa, ne želimo se izlagati, pogotovo žena - zaključio je Dušan.

Naime, ovaj farmer iz Zrina često je bio na udaru kritika kandidatkinja u showu. Jedina koja je tada stala u njegovu obranu bila je Sandra Škrinjar. Nije joj se svidjelo što su ga djevojke htjele osramotiti.

Nakon snimanja emisije Sandra je otkrila kako se ona i farmer poznaju još od djetinjstva. Dijelili su istu tužnu sudbinu, oboje su bili u dječijim domovima. Dušan je u domu završio jer njegovi roditelji nisu imali dovoljno uvjeta za školovanje troje djece. Teška životna sudbina prisilila ga je da odraste prije vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • spejskadet 14.08.2021.

    Ma zene mu se i dalje rugaju

  • žgvacet 13.08.2021.

    Svaku sreću, dobri ljudi...a ovi koji žive od tuđe sramote, sami sebe sramote.

  • Rocco_Prch 13.08.2021.

    Toooo Dule kralju

Komentiraj...
Vidi sve komentare