To je to što me zanima!

Život s Avom: 'Bičem' je tukla prodavača i isprobavala igračke

U prvoj epizodi vrućeg reality serijala Ava Karabatić odlučila nam je pokazati kako izgleda njen dan. Osim što se družila s tatom, bila na frizuri, posjetila je i seks shop i na prodavaču poželjela isprobati igračke
Vidi originalni članak

Idealan sam tip osobe za realityje, kaže Ava Karabatić (33).

Svestrana Zadranka s beogradskom adresom uspoređuje se s Leonardom da Vincijem te tvrdi da se baš zahvaljujući vještinama koje dijeli s renesansnim umjetnikom i znanstvenikom uspješno snalazi u realityjima.

- Toliko sam toga proživjela u realityjima da planiram pokrenuti vlastiti. Žao mi je što još nisam producirala ni jedan, ali sigurno hoću - najavljuje Karabatić, koja je 2017. za nas je snimila najluđi reality show. Za sve koji su ga propustili, sada je vrijeme da ga pogledaju, a na onima koji su ga gledali, da se ponovno nasmiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neobična sam djevojka, koja živi običan život - započela je svoju priču svestrana glumica, pjevačica, književnica i umjetnica. Ava nas je odlučila provesti kroz, kako kaže svoj normalan život. Otkrila nam je i kako sumnja da će naći svog 'gospodina savršenog'.

- Svakim danom sam sve jača i jača, prejaka sam. Sve više vjerujem da ću cijeli život ostati sama - kaže Ava kojoj nije bitan fizički izgled, dovoljno je da se desi neki 'kontakt' i da je on jak.

Odlučila je i osvježiti svoj izgled pa je otišla na frizuru, a dobila je i masažu ruku od mlađeg djelatnika salona.

- Osjećam se počašćeno što mogu ovako predivnoj dami masirati ruke - rekao je oduševljeni mladić, a Ava je uživala u njegovim dodirima. 

Dogodila joj se i malena nezgoda na snimanju, pokidale su joj se hulahupke pa je druge odlučila kupiti u seks shopu, a usput se i poigrala s igračkama.

- Ne mora bič samo služiti u krevetu, mogu ga na tebi malo isprobati, bit ću jako nježna? - pitala je prodavača, koji joj to nije dopustio, ali tvrdoglava Ava ipak je odlučila malo ga udariti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njen otac Ivica otkrio je da Ava ipak nije onakva kakva se čini pred kamerama.

- Ona ima dvije osobe u sebi, pred kamerama će biti luda, razigrana, a privatno je dosta konzervativna - zaključio je.

Ostale epizode serijala 'Život s Avom' pogledajte na 24 sata YouTube kanalu.

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Idi na 24sata

Komentari 31

  • belladonna 10.04.2019.

    Sva sreća da živimo u doba napredne tehnologije pa će sve njene izjave ostati zabilježene. Budući naraštaji će to sigurno proučavati. Ljepotu neću komentirati jer...nitko nije tako ružan da nekom ne bi bio najljepši na svijetu...

  • kupreska 10.04.2019.

    To je trebalo tući noć i dan. Nebi je da sam muško taman da je jedina žena na svijetu

  • marky37 10.04.2019.

    avu za eu parlament...

Komentiraj...
Vidi sve komentare