To je to što me zanima!

Zoran i Hedviga prvu su bračnu noć proveli zajedno u krevetu, on oduševio njezinu majku

Gledatelji 'Braka na prvu' imali su priliku pogledati već nekoliko vjenčanja, među njima i vjenčanje Hedvige i Zorana. Od prvog trenutka pomislili su da će odgovarati jedno drugome
Vidi originalni članak

Jedan od parova koji se vjenčao u prošloj epizodi 'Braka na prvu' bili su Zoran i Hedviga, a na njihovoj svadbi, svi su optimistični u vezi njihova odnosa, uključujući i same mladence. Svi su pomislili kako su njih dvoje idealan par između kojega bi se moglo roditi nešto više.

SLOŽNI U 'BRAKU NA PRVU' Hedviga i Zoran sretni u braku: 'Spavat ćemo skupa u krevetu, neće sigurno ležati na kauču'

- Ima taj malo mističniji pogled i imam osjećaj da, kad te pogleda, jako te duboko gleda iznutra. Hoću li uopće sakriti ijednu emociju pred njim ili će on mene samo čitati kao otvorenu knjigu - kazala je Hedviga.

Zoran je odlučio popričati s Hedviginom majkom, što se njoj jako svidjelo.

još se privikavaju Dario i Petra otkrili kako im je prošla prva bračna noć: 'Poslala me u svoju sobu, ali bit će bolje'

- To što je došao do mene mi je bilo izuzetno bitno jer je na taj način dao do znanja da je zainteresiran za njihovu budućnost, da mu je jako bitno što i kako će s njom - rekla je Hedvigina majka.

Majka je rekla i kako Hedviga malo zatvorenija osoba jer je bila povrijeđena u prethodnoj vezi.

Hedvigine prijateljice komentirale su kako Zoran ima dobar naglasak i bradu te da im se sviđa njegova visina. Cijelu večer su se zabavljali s gostima, pjevali i plesali.

- Jedva čekam taj trenutak da se otuširamo i legnemo u krevet. Da, spavat ćemo zajedno u krevetu, rekla sam mu da ne ide na kauč sigurno. Moramo se oboje naspavati, trebamo snagu za naše bračno putovanje - rekla je Hedviga nakon što je njihov poseban dan završio.

BILI SKUPA 10 GODINA Saša se u 'Braku na prvu' udala za Bojana, a iza sebe ima brak: 'Moji izbori tada i sada nisu isti'

Sljedeće jutro Hedviga i Zoran još uvijek ne mogu vjerovati da su muž i žena, ali su jako optimistični oko svog odnosa i daljnjeg druženja. Noć su proveli spavajući u zajedničkom krevetu.

- Kad sam se probudio i vidio da netko leži pored mene, bio je iznenađujuć, trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da sam oženjen - priznao je Zoran.

- Koncept da sam sad supruga je odličan, povremeno si gledam prsten pa se igram s njim pa ga skinem pa ga vratim - kroz smijeh je priznala Heda.

Od jutra su se šalili i smijali, a Hedviga je rekla:

- Mislim da smo se tako nekako našli, da smo ušli u ovo i da ćemo ostati u ovom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Hana banana 03.02.2023.

    Hedwiiiiga ne zna kud bi s čubama i kak ih zavrniti i kak okreniti novosaaađanina 😒

  • 02.02.2023.

    Di je plahta?Da vidimo dokaze

  • pauci 02.02.2023.

    Svidio im se naglasak,znqci preferiraju srbe a i brada je tu,nema veze sritno im bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare