To je to što me zanima!

'Zorica je primjer majke i žene, s njom bih išao na kraj svijeta'

Zorica Kondža i Tony dugo se znaju i veže ih puno lijepih anegdota. Zoricu na sceni iznimno poštujem i volim, a kao primjer navodim ju non-stop, rekao je Tony
Vidi originalni članak

Ikona hrvatske glazbene scene Zorica Kondža 26. svibnja dolazi po krunu svoje karijere u KD Lisinski. 

Kondža, poznata i kao 'The Voice', 30 godina vrhunske karijere proslavit će uz svoje najveće obožavatelje i prijatelje s kojima ju vežu lijepe uspomene i izvrsne suradnje. Jedan od njih je Tony Cetinski s kojim je Zorica otpjevala predivan ljubavni duet 'Dobar dan ti, dušo'. Za stihove je zaslužan Nenad Ninčević, a za glazbu i aranžman Zoričin suprug, proslavljeni skladatelj Joško Banov.

- Zorica i Joško su mi se prirodno dogodili, pa tako i naša zajednička suradnja. Tako je uvijek najbolje. Bez velike kalkulacije. Sa Zoricom bi i na kraj svijeta, a kamoli ponovio suradnju - rekao je Tony o mogućnosti da snimi još koju pjesmu sa splitskom rokericom i dodao da nisu puno puta zajedno izveli svoj duet te se stoga jako raduje koncertu u Lisinskom.

- Puno nas lijepih anegdota veže, znamo se dugo, a i cijelo jedno društvo s Postira, iz Splita i sa Hvara koje sam upoznao uz Zoricu i Joška je neprocjenjivo. Predivni su ljudi i nevjerojatna je ovisnost o glazbi koju posjeduju. Zoricu na sceni iznimno poštujem i volim, a kao ženu i majku navodim kao primjer non-stop. Zore, volim te - poručio je Tony i svojoj starijoj sestri, kako ju zove, poželio puno zdravlja i godina uspješnog balansa između glazbe i obitelji.

Na Zoričin poziv rado su se odazvali i Tomislav Bralić i klapa Intrade koji o njoj imaju samo riječi hvale.

- Koliko cijenimo Zoricu govori podatak da je na svakom našem velikom koncertu Zore bila gost. Klapa ju je uvijek jednoglasno odabirala jer je ona jedan od najboljih, ako ne čak i najbolji vokal u Hrvatskoj. Ona je jednostavna, prirodna i primjer kako treba izgledati i pjevati - kazao je Tomislav Bralić.

Osim na koncertima, Bralić i klapa Intrade Zoricu su ugostili i na svom aktualnom albumu 'Cviće' na kojem je pjesma 'O' života ura' koju su zajedno otpjevali.

- Ponosni smo što je pristala snimiti tu pjesmu koju ćemo zajedno zapjevati i u Lisinskom - dodao je Bralić.

Osim Tonyja i Tomislava Bralića i klape Intrade, Zorici će se na pozornici pridružiti i Oliver Dragojević te Neno Belan.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • hende007 12.05.2015.

    Zorica je legenda.

  • lm62 12.05.2015.

    da nam je bar vise Zorica!!!

  • splicanka30 12.05.2015.

    volim Zoricu!! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare