To je to što me zanima!

Zove se Neo: Saša Tkalčević prije 3 tjedna dobio trećeg sina

Bjelovarski pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera postao je otac trećeg sina. Dječaka su on i njegova supruga Mirela nazvali Neo, piše časopis Gloria
Vidi originalni članak

Saša Tkalčević (43) postao je otac malenog Nea, sada starog tri tjedna. To je prvom pobjedniku hrvatskog Big Brothera čak treći sin, kao i njegovoj supruzi Mireli, koja iz prošlog braka ima također dvojicu sinova. 

- Supruga nije željela da budem na porođaju pa sam u hodniku grizao nokte. Osjećaj je bio drugačiji nego prije 22 godine kad sam prvi put postao tata jer sad sam, pouzdano, mnogo zreliji - rekao je Tkalčević za Gloriju

Medicinska sestra iz Cerne, Mirela, i Saša oženili su se devet dana prije Neovog rođenja. Detalji svadbe, priča ponosni otac i muž, nisu bili nikako tipični. 

Po mladu je došao u prijateljevom terencu, a na haubu je umjesto cvjetnog aranžmana stavio dvije lubanje koje je kreirao od samoljepljive tapete, ispričao je Saša. 

- Umjesto buketa, Mireli sam dao tratinčicu, a vjenčano prstenje sam izrezbario od komada jelenjeg roga iz garaže - otkriva Saša, koji je s Mirelom prohodao prije dvije godine. 

Izvorni članak pročitajte u časopisu Gloria. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mbili10 31.07.2015.

    pa koga ovo zanima????

  • 779danai4ure 30.07.2015.

    šta bi da da se mogu sad rodit ka mali Neo , uuuhhhh, :-)

  • 779danai4ure 30.07.2015.

    sale je skroz ok čovik i svako dobro želin njemu i novopridošlon članu obitelji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare