To je to što me zanima!

Žrtva princa Andrewa otkrila: 'Imao je veliki fetiš na stopala'

Kraljevska obitelj, prema pisanju stranih medija, već strepi od nove sramote. Andrew se rijetko pojavljuje u javnosti zadnjih mjeseci, a viđen je nedavno i jako se promijenio otkad je odstupio s kraljevskih dužnosti
Vidi originalni članak

Pojavljuje se sve više informacija iz dokumenta na sudu u New Yorku o pedofilskom lancu pokojnog financijera Jeffreyja Epsteina. Sve se više spominje princ Andrew (60) koji je odstupio od kraljevskih dužnosti u studenom prošle godine zbog skandala vezanog uz njegovog pokojnog prijatelja, inače seksualnog predatora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Andrew odstupio s kraljevskih dužnosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Virginia Roberts ranije je ispričala kako je član kraljevske obitelj imao lutku nalik njemu u prirodnoj veličini, a Daily Mail piše kako sada tvrdi da su ga seksualno uzbuđivala stopala. Virginia je imala 17 godina kada je postala dio seksualne trgovine ljudima, a progovorila je o detaljima zbivanja u stanu u New Yorku koji je dobio naziv 'kuća horora'.

- Povlačim crtu kod ekstremnih fetiša, posebno onih koji uključuju moj jezik i stopala u istoj rečenici. Doživljavao je ekstazu dok se koncentrirao tijekom seksualnih odnosa na moje nožne prste i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu - ispričala je Roberts. Dodala je kako se kasnije s Epsteinom smijala zbog Andrewove čudne fiksacije na stopala, a pokojnom financijeru to i nije bilo zabavno. 

NEĆE OBNAŠATI DUŽNOSTI Nakon pedofilske afere nema mjesta na dvoru za kraljičina sina: Princ Andrew se ne vraća?

Virginia se 2017. nagodila na sudu prije no što je došlo do suđenja, a dosad su  izašle informacije iz 2000 stranica dokumenata dok je 900 ostalo zapečaćeno. Priprema i knjigu u kojoj će razotkriti sva zbivanja, a kraljevska obitelj, prema pisanju stranih medija, već strepi od nove sramote. Andrew se rijetko pojavljuje u javnosti zadnjih mjeseci, a viđen je nedavno i jako se promijenio i udebljao otkad je odstupio s kraljevskih dužnosti.

- Princ se nadao da će ta promjena biti kratkotrajna, ali to se nije obistinilo. Kraljevska obitelj se ne namjerava baviti njegovim položajem - ispričala je osoba bliska kraljevskom dvoru za The Sunday Times

Podsjetimo, princ se povukao iz javnosti nakon ekskluzivnog televizijskog intervjua za BBC u Buckinghamskoj palači, koji se emitirao u Velikoj Britaniji 16. studenog 2019. godine. U njemu je odgovarao na niz neugodnih pitanja, a branio je i svoje prijateljstvo s preminulim Amerikancem Epsteinom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Cipelcug 08.08.2020.

    Parazit.

  • mala vatra 08.08.2020.

    Još jedna kraljevska kreatura,željna ljubavi i pažnje,devijantnog ponašanja i sve to potpomognutog bogatstvom koje nije stekao svojim radom i pameću...

  • KusNjega 08.08.2020.

    Zašto žrtva? Pa sama se svojom voljom upustila u taj fini posao, a dobiti princa za mušteriju je privelegij!

Komentiraj...
Vidi sve komentare