To je to što me zanima!

Zuhrinoj emisiji "69" bliži se kraj zbog loše kvalitete

Emisija "69" se ukida. Zadnju emisiju gledatelji će vidjeti 29. 3. Navodno su urednici nezadovoljni kvalitetom toga što na TV-u prezentira Zuhra
Vidi originalni članak

Emisija "69" se ukida. Zadnju emisiju gledatelji će vidjeti 29. ožujka. Navodno su programski urednici nezadovoljni kvalitetom toga što na TV-u prezentira Zlatan Zuhrić Zuhra. Ugovor HTV-a i ES produkcije (producentska kuća Edvina Softića) istjeće 31. ožujka i navodno HTV ne želi produljiti ugovor. Zuhra kaže da o gašenju emisije ne zna ništa, a producent Softić tvrdi da se emisija ne ukida, već da joj samo istjeće ugovor. Šuška se da je proizvodnja jedne emisije "69" stajala oko 120.000 kuna. Odlukom nadređenih trošak je smanjen na 85.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • had 12.02.2008.

    Zuhra nezna prestati kada treba i tako maltretira gledatelje dok im se nezgadi.Jedini gori od njega je odvratni i primitivni Pervan.U ostalom išli su u istu školu.

  • saras 12.02.2008.

    to je toliko losa emisija da se pitam kako to itko moze gledati. glazba koja se izvodi u toj emisiji, u udarnom terminu, subota 20h je degradirajuca i sramotno losa. blic, magazin, kokic...ljudi moji, to su najvece sramote hrvatske glazbe.

  • manitou 12.02.2008.

    zuhra je izrazito talentiran komičar, ali nikako da izađe iz pervanovog mentalnog sklopa...a kopija je uvijek lošija od originala. šteta, fali nam više kvalitetnijih producenata takvih emisija, kojih englezi ili jenkiji imaju napretek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare