To je to što me zanima!

Glumac Dragan Bjelogrlić napao redatelja Gagu Antonijevića, udarao ga je pred svjedocima

Glumac Dragan Bjelogrlić i redatelj sukobili su se i 2016. godine, kada se šuškalo da je Bjelogrlić nudio Gagi mito kako bi podržao njegov film 'Jesen samuraja'
Vidi originalni članak

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je jutros pod sumnjom da je nešto ranije, oko četiri sata u noći, u niškom hotelu s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića te ga tada udario više puta u glavu, piše Blic.

Izvor za Blic je ispričao da se glumac zaletio u redatelja te ga pritom udario u glavu, zbog čega on ima i vidljive povrede.

DRAGAN BJELOGRLIĆ Progovorio je o nesreći koju je skrivio sin: Ne dirajte mi obitelj

Bjelogrlić je trenutno u niškoj policiji, gdje će dati izjavu u svemu što se dogodilo.

Inače, on se proslavio ulogama u 'Južnom vjetru', 'Montevideo, Bog te video' i 'Senke nad Balkanom', a s redateljem se sukobio i 2016. godine.

Tada ga je Antonijević optužio da mu je nudio mito kako bi podržao film 'Jesen samuraja'. Objavio je prepisku razgovora, ali i mail u kojem redatelj odbija to. Bjelogrlić je u konačnici sve to demantirao.

Dragan Bjelogrlić se proslavio 80-ih ulogom Bobe Popadića u tada najpopularnijoj jugoslavenskoj seriji 'Bolji život', kao i ‘90-ih u filmovima 'Lepa sela lepo gore' i 'Rane'.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • djurowsky 24.08.2021.

    Čoban Bjelogrlić

  • lunardi1 23.08.2021.

    nikada vam hrvati pravi neče zaboravit 91 ..morate se dobro naoruzat ....jer čuvajte se senjske ruke

  • lunardi1 23.08.2021.

    avioni su letili iz beograda ..raketirali ste iz beograda avionom ..američku navodenu bombu koja je raketirala banske dvore ..stavljena je u srbiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare