Obavijesti

Show

Komentari 32

Progovorio je o nesreći koju je skrivio sin: Ne dirajte mi obitelj

Progovorio je o nesreći koju je skrivio sin: Ne dirajte mi obitelj
4

Ove otrove ubuduće upućujte meni, ja sam tu imenom i prezimenom, ne dirajte djecu, ne samo meni, nikome, nijednoj javnoj osobi, političaru s bilo koje strane, rekao je

VIDEO

Srpski glumac i redatelj, Dragan Bjelogrlić, (56) privukao je pozornost javnosti nakon što je na press konferenciji prvi put progovorio o prometnoj nesreći koju je skrivio njegov sin Aleksej. Iako se nesreća dogodila prije više od godinu dana, vijest je tek sada 'isplivala' u medije.

Tada 18-godišnji Aleksej upravljao je automobilom bez dozvole te naletio na motociklista i pri tome ga teško ozlijedio. Prema pisanju srpskih medija, Bjelogrlićev sin navodno je ozlijeđenom muškarcu (39) platio 150.000 dinara (oko 9500 kuna) kako bi izbjegao zatvorsku kaznu.

Marko Lukunić/PIXSELL

Bjelogrlić pak smatra da mu se na ovaj način netko osvećuje. Uvjeren je kako su tekstovi objavljeni 14 mjeseci nakon nezgode ponajviše zbog toga što je u nekoliko navrata, ususret druge sezone serije 'Senke nad Balkanom', bez dlake na jeziku progovorio o stanju u društvu.

- Ove otrove ubuduće upućujte meni, ja sam tu imenom i prezimenom, ne dirajte obitelj, djecu, ne samo meni, nikome, nijednoj javnoj osobi, političaru s bilo koje strane - rekao je Bjelogrlić koji je na konferenciju stigao u društvu odvjetnika Gorana Draganića.

Sahranjen Nikolić: Bjelogrlić govorom rasplakao sve kolege
Sahranjen Nikolić: Bjelogrlić govorom rasplakao sve kolege

- Svjestan sam da nisam ni prvi ni posljednji, ali na ogromnu žalost onih koji su ustanovili metode zastrašivanja i ušutkivanja slobodnomislećih ljudi, tko god da su oni, ja sam došao da im kažem da se nisam uplašio - dodao je.

Grgur Žućko/Pixsell

Demantirao je i informacije o tome da je Aleksej pobjegao s mjesta nesreće.

- Pozvao je Hitnu pomoć, bio uz ozlijeđenog i predložio da s njim ode u Urgentni centar što je ovaj odbio. Tada je došao kući, rekao mi je što je bilo, otišli smo zajedno prvo u Urgentni centar, a potom u policijsku stanicu Vračar, gdje se prijavio - otkrio je Bjelogrlić za srpske medije.

Istaknuo je i kako su do njega stigle informacije da se sprema tekst o njegovoj kćeri, a revoltiran cijelom situacijom poslužio se i citatom iz jedne svoje serije: 'Vi koji ovo radite mislite da je Srbija samo vaša. Zaje*ali ste se, malo je i moja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin