Show

Komentari 26

Glumac Dragan Bjelogrlić napao redatelja Gagu Antonijevića, udarao ga je pred svjedocima

Glumac Dragan Bjelogrlić napao redatelja Gagu Antonijevića, udarao ga je pred svjedocima

Glumac Dragan Bjelogrlić i redatelj sukobili su se i 2016. godine, kada se šuškalo da je Bjelogrlić nudio Gagi mito kako bi podržao njegov film 'Jesen samuraja'

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je jutros pod sumnjom da je nešto ranije, oko četiri sata u noći, u niškom hotelu s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića te ga tada udario više puta u glavu, piše Blic.

Marko Lukunić/PIXSELL

Izvor za Blic je ispričao da se glumac zaletio u redatelja te ga pritom udario u glavu, zbog čega on ima i vidljive povrede.

Bjelogrlić je trenutno u niškoj policiji, gdje će dati izjavu u svemu što se dogodilo.

Inače, on se proslavio ulogama u 'Južnom vjetru', 'Montevideo, Bog te video' i 'Senke nad Balkanom', a s redateljem se sukobio i 2016. godine.

Tada ga je Antonijević optužio da mu je nudio mito kako bi podržao film 'Jesen samuraja'. Objavio je prepisku razgovora, ali i mail u kojem redatelj odbija to. Bjelogrlić je u konačnici sve to demantirao.

Dragan Bjelogrlić se proslavio 80-ih ulogom Bobe Popadića u tada najpopularnijoj jugoslavenskoj seriji 'Bolji život', kao i ‘90-ih u filmovima 'Lepa sela lepo gore' i 'Rane'.

Najčitaniji članci