To je to što me zanima!

Zvijezda 'Malcoma u sredini' u suzama: 'Moja karijera razorila je obitelj, roditelji su se razveli'

Uloga ga je proslavila diljem svijeta te je postao jednim od najpoznatijih dječjih glumaca. Nedugo nakon završetka serije, Muniz se povukao iz glume
Vidi originalni članak

Zvijezda hit serije 'Malcolm u sredini' Frankie Muniz (38) u utorak je bio gost u emisiji 'Ja sam slavna osoba... Vodi me odavde! Australija' te se slomio ispred kamera na pitanja o obiteljskom životu. Televizijska serija ga je proslavila, no na vrhuncu slave odlučio se povući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je jedan od najpoznatijih dječjih glumaca, a priznao je kako je njegova karijera utjecala na raspad braka njegovih roditelja.

PROGOVORILI SU O RAZLOZIMA Život nakon slavnih dana: Bruce se oprostio, a iz Hollywooda su se povukle i ove velike zvijezde

- Mama i ja smo otišli u LA, a sestra je ostala s tatom. Ne znam koliko je to pozitivno donijelo obitelji. Razmišljam kako je to razdvojilo obitelj - rekao je bivši glumac vidno dirnut.

Međutim, nedugo nakon završetka serije, Muniz se povukao iz glume te se počeo baviti vožnjom trkaćih automobila. U emisiji je otkrio kako je do svoje 19. godine vrijedio 40 milijuna dolara.

FRANKIE MUNIZ Zvijezda 'Malcolma u sredini' povukao se na vrhuncu slave: Želio sam se utrkivati, pjevati...

Iako je bio popularan, glumac je otkrio kako nikad nije bio jedan od onih koji se zabavljao uz alkohol. 

- Kada sam imao 15, 16 godina, osjećao sam se kao da sam puno stariji. Toliko sam toga doživio u usporedbi s većinom 16-godišnjaka, ali iako sam radio u zabavnoj industriji, nikad nisam vidio drogiranje, niti bilo što od toga. Nekako sam se držao podalje - ispričao je svojedobno. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mrTrobec 03.04.2024.

    nisi ti kriv što si debos oni su te napravili

  • liliZG2.0 03.04.2024.

    mali je imao nizove moždanih udara, zato on više ne glumi... zdravlje mu došlo glave.... kakve vi to gluposti pišete, probajte malo provjeriti o čemu se u stvari radi.

  • VolbeatDbv 02.04.2024.

    Jedna od najjačih humorističkih serija... Ali mora se priznati da Hal (kasnije Heisenberg) drži barem pola serijala...genijalan glumac

Komentiraj...
Vidi sve komentare