To je to što me zanima!

Zvijezda 'Pune kuće': 'Dadilja me zlostavljala kad sam imao 10 godina. Pravio sam se mrtav'

U svojim memoarima koji trebaju uskoro izaći, glumac iz popularne serije 'Puna kuća', tvrdi da ga je dadilja seksualno zlostavljala kada je imao 10 ili 11 godina
Vidi originalni članak

Zvijezda hit serije 'Puna kuća', John Stamos (60), u svojim memoarima 'If you would have told me' tvrdi da ga je bivša dadilja seksualno zlostavljala, piše Page Six.

ŠOKANTNA OBJAVA Joey iz 'Pune kuće': Ovo je moja fotka kad me uništio alkohol. Volio sam cugu, ali ona mene ne

Kako pišu strani mediji, glumac se prisjetio zlostavljanja u djetinjstvu tek dok je pisao memoare koji će izaći 24. listopada. 

- Prisjetio sam se toga kroz maglu. Oduvijek je to tu, ali sam to spakirao i zatvorio kako i inače ljudi to čine - rekao je glumac za People Magazin.

Stamos je dodao kako je to uvijek bilo negdje u njegovom sjećanju, ali nije nikada nikome pričao o tome. Sve se događalo kad je glumac imao 10 ili 11 godina.

- Nije bilo skroz agresivno, ne znam. Ali nije bilo dobro. Pravio sam se mrtav samo da prestane - ispričao je glumac.

U svojim memoarima o navodnom zlostavljanju posvetio je, kako pišu strani mediji, samo nekoliko stranica jer nije htio da knjiga bude o tome. Također, u fokus nije htio staviti ni razvod od manekenke Rebecce Romijn. 

JOHN STAMOS Zvijezda serije 'Puna kuća' je bijesan na sestre Olsen: Nisu u kontaktu, ali spojila ih je smrt

Podsjetimo, John Stamos ove godine je napunio 60 godina, a proslavila ga je uloga šarmantnog, opuštenog glazbenika Jesseja Katsopolisa u seriji 'Puna kuća'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sunčana20 19.10.2023.

    on je top

Komentiraj...
Vidi sve komentare