To je to što me zanima!

Zvijezda Pune kuće ide u zatvor: Dobila dva mjeseca iza rešetaka

Ona i suprug izgubili su bitku na sudu nakon što su optuženi da su Singerovoj zakladi platili nešto više od tri milijuna kuna kako bi ona predstavila njihove kćeri kao veslačice
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Pune kuće', Lori Loughlin (56), i njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli (57), idu u zatvor, javlja BBC.

Izgubili su bitku na sudu nakon što su optuženi da su Singerovoj zakladi platili nešto više od tri milijuna kuna kako bi ona predstavila njihove kćeri kao veslačice i uključila ih u tim na Sveučilištu Južne Kalifornije (USC).

Glumica će provesti u zatvoru dva mjeseca, a njezin suprug dobio je pet mjeseci. Lori je saslušana nakon partnera i kimala je glavom pred sucem Nathanielom Gortonom kao znak da ga razumije što joj sve govori, a onda se 'raspala' i završila u suzama tvrdeći da joj je jako žao zbog svega. 

LORI ČEKA ODLUKU SUCA Drama zvijezde Pune kuće: Kći joj je na rubu, muž ide u zatvor

- Voljela bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti neke stvari drugačije, ali mogu samo preuzeti odgovornost i krenuti naprijed. Imam veliku vjeru u Bogu, vjerujem u iskupljenje i učinit ću sve u svojoj moći da se iskupim - izjavila je pred sudom.

Osim što idu iza rešetaka, golupčići će morati platiti kaznu. Glumica će iskeširati oko 955.000 kuna, dok njezin muž mora dati oko 1.600.000 kuna.

Lori i Mossimo su bili među desecima ostalih roditelja koji su plaćali mito koledžu, među ostalim i zvijezda 'Kućanica' Felicity Huffman (57) koja je bila osuđena na dva tjedna zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Trump Jong Un 23.08.2020.

    Meni malo baca na fatalnu ujnu što se zaigrala s dečecom da smakne pomorca muža

  • Koljac 22.08.2020.

    da nije i ona adrenochrome lady

  • 22.08.2020.

    Nije ona kriva što je rodila nesposbnu djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare