Obavijesti

Show

Komentari 6

Drama zvijezde Pune kuće: Kći joj je na rubu, muž ide u zatvor

Drama zvijezde Pune kuće: Kći joj je na rubu, muž ide u zatvor
13

Prijatelj Lori i Mossima za strane medije rekao kako njihove kćeri osjećaju olakšanje jer će im roditelji provesti svega nekoliko mjeseci iza rešetaka, a ne godine. Ipak, shrvane su cijelom situacijom...

VIDEO

Lori i Mossimo duboko se kaju zbog toga što su učinili. Ovo iskustvo je na njih utjecalo i emocionalno i fizički, rekao je za magazin People prijatelj glumice Lori Loughlin (55) i modnog dizajnera Mossima Giannullija (56). Par je priznao krivnju na sudu nakon što su ih optužili da su Singerovoj zakladi platili 3,4 milijuna kuna kako bi ona predstavila njihove kćeri kao veslačice i uključila ih u tim na Sveučilištu Južne Kalifornije (USC). 

FILE PHOTO: Actor Lori Loughlin, and husband, fashion designer Mossimo Giannulli, facing charges in a nationwide college admissions cheating scheme, leave federal court in Boston

Lori je dobila dva mjeseca zatvora i mora platiti milijun kuna kazne, dok je njezin suprug dobio pet mjeseci zatvora, a novčana kazna mu je 1,7 milijuna kuna. Moraju obavljati i dobrotvorne radove te su pod uvjetnom kaznom dvije godine. Još se čeka finalna odluka suca, a stanje u obitelji nikad nije bilo gore... Šuškalo se i da će se par razvesti, no od toga zasad nema ništa. 

FILE PHOTO: Actor Lori Loughlin and her husband Mossimo Giannulli leave the federal courthouse in Boston

Iako su u davanju mita sudjelovali oboje, suprug zvijezde serije 'Puna kuća' dobio je veću kaznu.

- Mossimo je bio nešto aktivniji jer je novac došao od njega. Surađivao je često s Rickom Singerom i bio je u kontaktu s njim. Lori je bila više pasivna, ali je bila svjesna svega što je Mossimo radio - rekao je izvor za strane medije.

FILE PHOTO: Actress Lori Loughlin, and her husband, fashion designer Mossimo Giannulli leave the federal courthouse after a hearing on charges in a nationwide college admissions cheating scheme in Boston

William Rick Singer je, naime, vodio cijelu zavjeru. On je bivši savjetnik za upis na kalifornijska sveučilišta te je priznao krivnju za davanje mita trenerima. Rekao je i kako je kandidate lažno predstavljao kao sportaše. 

2016 TV LAND Icon Awards - Los Angeles

Nakon što su neko vrijeme negirali da su sudjelovali u davanju mita, Lori i Mossimo ipak su priznali počinjenje kaznenog djela.

- Uvijek postoji svjetlo na kraju tunela. Žele odslužiti svoje kazne, platiti dugove i ostaviti sve iza njih - kaže prijatelj para.

Teen Choice Awards 2017 - Arrivals - Los Angeles

Zbog cijele ove drame, u centar pažnje došle su kćeri Mossima i Lori, Olivia Jade (20) i Bella (21). Nedavno je izvor za strane medije rekao kako djevojke osjećaju olakšanje jer će im roditelji provesti svega nekoliko mjeseci iza rešetaka, a ne godine. Iako je ovo velika sramota za njih i obitelj, kćeri i dalje vole svoje roditelje i teško im je gledati koliko boli je ovo sve nanijelo. 

- Olivia i Bella su bile shrvane kad su im Lori i Mossimo rekli da će priznati krivnju. U posljednje vrijeme djevojke su dosta vremena provodile s obitelji zbog ove situacije - kaže izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love these people 💓 birthday vlog went up on Tuesday 🤗 www.youtube.com/oliviajadebeauty

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

Iako se Lori nada da će nakon odsluženja kazne vratiti se normalnom životu kakvim je živjela prije zavjere, njezin prijatelj nije tako optimističan.

- Prolazi kroz pakao. Plaćat će ovo do kraja svog života - rekao je. 

Oko pedesetak ljudi raskrinkano je da su davali mito, a među njima je i 'kućanica' Felicity Huffman (57). Dosad najtežu kaznu dobio je glumac Douglas Hodge (60) i on mora u zatvor na devet mjeseci. Uz to, mora platiti 5 milijuna kuna kazne. 

O najvećoj prevari u povijesti vezanoj za upise na sveučilišta napisat će se knjiga, koja će se potom pretočiti u holivudsku seriju.  Annapurna TV je početkom mjeseca objavila da je sklopila ugovor o kupnji prava na korištenje knjige pod nazivom 'Accepted' (Primljeni) o skandalu s upisima na poznata američka sveučilišta. Autorice knjige su novinarke Wall Street Journala Melissa Korn i Jennifer Levitz. Još nema informacija o glumcima niti o datumu početka snimanja serije. 

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti