To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Larin izbor' je pokazala vilu od 19 milijuna kn

Na društvenim mrežama često objavljuje obiteljske fotografije, a ovaj put, Karan je odlučila pokazati kako izgleda njezin luksuzni dom u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Srpska glumica Marija Karan (38), koju domaći gledatelji pamte po ulozi u seriji 'Larin izbor' prije nekoliko godina napustila je Srbiju i preselila se u Los Angeles kako bi ostvarila američki san. No, početkom mjeseca krenula su 'šuškanja' da se glumica razvodi od holivudskog agenta Joela Lubina, javlja Blic. 

Blic piše, kako će Marija ipak ostati živjeti u Americi zbog sina, a Joel se iselio i plaćat će joj alimentaciju. Na društvenim mrežama često objavljuje obiteljske fotografije, a ovaj put, Karan je odlučila pokazati kako izgleda njezin luksuzni dom u Americi. 

Lubin je prije devet godine kupio vilu od glumca Jasona Stathama za 2 milijuna i 700 tisuća dolara, odnosno 19 milijuna kuna. Brojni pratitelji pohvalili su izgled kuće, ali i njezinu vitku figuru. Komentirali su i kako je lijepo vidjeti osobu u njezinim godinama koja ima 'trbušnjake'. 

- Trebala je heroja pa je to i postala - napisala je Marija u opisu fotografije koja je u nekoliko sati 'skupila' više od dvije tisuće lajkova. 

Podsjetimo, Marija je na početku braka bila okupirana brigom oko njihovog sina, ali kasnije je htjela raditi i glumiti. Iako je Joel producent u Los Angelesu, nije joj želio pomoći da se probije na tamošnje tržište. 

- Je li razlog ljubomora ili što je želio da ona bude posvećena sinu kad on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali ona se žalila da joj je poprilično monotono što ne radi. Prema njezinim riječima, Joel joj je govorio da mora usavršiti dikciju i naglasak engleskog jezika i da u ovom trenutku nema projekta u koji bi je mogao primiti s njenim iskustvom - otkrio je izvor za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO Lovac Dean Kotiga u kuhinji - je li bolji slastičar ili influencer?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • serendipity26 26.05.2020.

    Ako si prljava zaista kao na onoj slici gdje ti se vidi kuhinja draga moja ne pomažu tu trbusnjaci..

  • Provokator2322 26.05.2020.

    To nije ni t od trbušnjaka.

  • smrdljivašlapa 26.05.2020.

    Lijepa i velika kuća,ali činimi se da spremačice ne rade svoj posao jer izgleda mi koda joj je pečnica "musava"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare