To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Momci s Madisona' zaprosio je kolegicu

Ovo je sve dio onoga što govorim. Ovo je još jedno mjesto u mom životu na kojem se osjećam vrlo sređeno i ugodno, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Glumački par Jon Hamm (51) i Anna Osceola (34) dvogodišnju vezu okrunit će brakom.

Jon i Anna su se upoznali na snimanju serije 'Momci s Madisona' 2015., nakon što je Anna dobila malu ulogu recepcionarke po imenu Clementine u Esalenu, duhovnom kalifornijskom utočištu u kojem je Jon glumio u posljednjoj epizodi serije. 

Jon je tada bio u 18 godina dugoj vezi s glumicom Jennifer Westfeldt (53), tijekom koje su oboje često govorili da se nikad ne žele vjenčati. Vezu su prekinuli 2015. godine.

Hamm je pričao o vezi s Osceolom u intervjuu s Howardom Sternom u rujnu 2022. u njegovoj emisiji SiriusXM i tada je otkrio da bi se jednog dana mogao vidjeti u braku.

ALI SU U VEZI Nisu za brak: Nisu nikad stali pred oltar, a ni ne namjeravaju

- Ovo je sve dio onoga što govorim. Ovo je još jedno mjesto u mom životu na kojem se osjećam vrlo sređeno i ugodno. Trenutačno sam u vezi i ugodno je. Mogao bih stvarno razmišljati o svim tim stvarima, to je vezu u kojoj sam sad učinilo još značajnijom i otvorilo mogućnost stvari kao što su brak, imati djecu, definirati novu verziju sreće, života, blagostanja - rekao je glumac, piše magazin People.

Podsjetimo, Jon je prije nego što se počeo baviti glumom, bio konobar, a u TV showu Andersona Coopera priznao je da je radio i kao asistent na snimanju pornofilmova. 

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO NEKOME REĆI DA TI SE NE SVIĐA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare