To je to što me zanima!

Pomažu: Emir dao helikoptere, Karleuša kupila potrepštine...

Od poznatih osoba prvi je u pomoć priskočio Halid Bešlić koji je otvorio vrata svog motela i smjestio one kojima je to bilo potrebno. Njegov primjer slijede neki kolege
Vidi originalni članak

Nevrijeme koje je poharalo susjednu Bosnu i Hercegovinu i Srbiju mnoge ljude je ostavilo bez krova nad glavom i osnovnih potrepština. 

Od poznatih osoba prvi je u pomoć priskočio Halid Bešlić (60) koji je otvorio vrata svog motela u Semizovcu i smjestio one kojima je to bilo potrebno.

Njegov primjer slijede i neki kolege koju su se time pohvalili i na društvenim mrežama. 

Jelena Karleuša (35) objavila je na Twitteru fotografiju na kojoj se nalaze brojne kutije pune potrepština poput hrane, vode, deka i pelena za žrtve poplava u općini Voždovac. 

Novak Đoković (26) odlučio je iskoristiti svoju međunarodnu slavu i moć društvenih mreža kako bi skrenuo pažnju na situaciju u Srbiji i Bosni  pa je na Twitteru objavio postove kojima poziva na podršku i pomoć ugroženima.  

Srpski mediji pišu da je i Željko Joksimović (42) donirao kamion vode za piće, a Emir Kusturica (59) ustupio je spasiocima na korištenje svoja dva helikoptera.

Severina (42) je na koncertu u Celju s mobitela pročitala brojeve koji se mogu nazvati za pomoć ugroženim područjima nakon što su fanovi izvukli transparten na kojem je pisalo 'BiH, Srbija i Hrvatska Slovenija je uz vas'.

Svoju podršku žrtvama poplava u Srbiji, BiH, i Hrvatskoj na Twitteru dao je i Nikola Karabatić (30) koji je pozvao sve da se mole za ugrožena područja.

Idi na 24sata

Komentari 308

  • AlexandarDrzaic 20.05.2014.

    Što Tomson nebi donirao kunu koju? A kao domoljub veliki,da kako da ne. Svi koji pjevaju nek te novce doniraju svaku lipu,cemu otkazivanju koncerata. Pa bi se slikali na poplavljenim mjestima da popularnost dignu,e bjednici jedni

  • kemal begović 20.05.2014.

    Nole je ponovo pokazao da je veliki i kao sportista i kao ličnost.

  • TDOM 19.05.2014.

    Hrvatska,Bosna i Srbija plivaju a vama je najveci problem zašto Đole nije napisao Hrvatska i zašto Thompson nije donirao novac...baš ste da nekazem sta...Đole nije napisao Hrvatska jer je to pisao prije negoli su uopce bile poplave kod nas,Thompson je sigurno donirao ali sta on vama mora davat račune da vi vidite? svi mediji i vlada ga pljuju,mozda zbog toga se nije pohvalio?....nevolim Severinu,možda nije slala kamione hrane ili uplatila milijun kuna ali je na koncertu pred desetke tisuća ljudi pročitala brojeve i sigurno su ih bar pola zvali...nebudite nezahvalni i pohlepni u ovakvoj sitluaciji,budite ljudi...svaka kuna je bitna,svaka litra vode je bitna...uostalom ako netko posalje par kamiona to mora znacit da je velik covijek? dajte,smirite se malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare