To je to što me zanima!

'Zvjezdani ratovi': J.J. Abrams komentirao Reyino podrijetlo

Redatelj najnovijeg filma iz sage o 'Zvjezdanim ratovima' odgovorio je na pitanje o podrijetlu nove nam omiljene intergalaktičke heroine Rey. I po svojoj staroj navici, iznenadio je sve
Vidi originalni članak

Redatelj 'Ratova zvijezda: Sila se budi', J.J. Abrams, govorio je na filmskom festivalu Tribeca u američkoj saveznoj državi Virginiji. Tijekom konferencije i druženja s fanovima napokon je odgovorio na neka pitanja u vezi podrijetla nove nam omiljene intergalaktičke heroine Rey.

Treba li posebno napominjati da u nastavku slijede spojleri za posljednji film o jedijima? Spoileri kreću ispod slike...

Jedan od posjetitelja festivala je tako izravno pitao Abramsa tko su Reyini roditelji, na što je poznati filmaš prvo odgovorio kako oni nisu u Epizodi VII da bi naknadno promijenio svoj odgovor.

- Njeni roditelji nisu u prošlom filmu tako da u ovom trenutku ne mogu odgovoriti na to pitanje, no to je definitivno nešto što muči i samu Rey - glasio je njegov originalni odgovor.

Abrams se pak ubrzo predomislio te je tijekom vikenda izjavio kako je pod gore navedenom izjavom mislio da ih Rey ne otkrije u 'Ratovima zvijezda: Sila se Budi', 'a ne da ih ni gledatelji već nisu vidjeli'. Drugim riječima, teorija da su Luke Skywalker, Han, ili Leia u rodu s Rey je i dalje službeno na životu.

Pogledajte video

Hoćemo li odgovor na ovo pitanje dobiti u nadolazećem filmu, tj. Epizodi VIII? Nadamo se.

Izvor: adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 2

  • strsljen2013 18.04.2016.

    Od najgledanije trilogije i najiščekivanijih nastavaka napravili ste nepovezano njesra koje je s prvim tj. sedmim dijelom prošlo ali sa slijedećim nastavcima tone sve dublje jer samo jednom možete prodati mu*a pod bubrege.

  • krmetar 18.04.2016.

    infantilna sra_nja_

Komentiraj...
Vidi sve komentare