To je to što me zanima!

A. Agassi: Pustio sam meč jer mi je Becker želio curu

I Andre Agassi je puštao mečeve, a 1990. godine je izgubio finale Roland Garrosa zbog - perike. U autobiografiji Open otkrio je brojne pikanterije
Vidi originalni članak

Slao je poljupce mojoj curi. Nisam bio oduševljen što se Boris Becker upucava Brooke (Shields, nap. a.). I zato nisam htio igrati protiv njega u finalu Australian Opena. Dobro je da je tog dana puhao vjetar i da je Chang bio raspoložen, napisao je je još jednu kontroverzu Andre Agassi, bivši prvi tenisač svijeta, u tek objavljenoj autobiografiji.
Šmrkao je speed. U finalu Roland Garrosa nosio je periku. Pustio je meč Michaelu Changu. Sve je to otkrio u “Autobiografiji”, koja se na američkom tržištu sjajno prodaje za 100-tinjak kuna. Bez dlake na jeziku...
- Pustiti meč puno je teže nego pobijediti. Moraš izgubiti tako da nitko ne smije posumnjati. A meč protiv Changa bio je idealan za takvo što. Vjetar je bio vrlo jak, a Michaelu moraš zabiti u kut da bi osvojio poen jer mnogo lopti lovi po terenu - napisao je Amerikanac i otkrio da baš nije volio velikog rivala svog sunarodnjaka Petea Samprasa:
- Zanimljiv je kao papiga. Jedanput smo se Brad (Gilbert, trener; nap. a.) i ja kladili koliku je napojnicu ostavio hotelskom službeniku. Znate koliko je ostavio? Samo dolar.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • the.king 11.11.2009.

    Sve više mi se gadi.

  • francesca26 10.11.2009.

    andre,cemu ovo?? odite ti i steffi na veteranske turnire pa cete imati za buduce troskove!!!

  • HBCRO 10.11.2009.

    Daj nek ga netko tresne tom knjigom po glavi-izgubio je svo poštovanje i ugled otkad je napisao ovo sranje a što je najgore čak mu ne trebaju novci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare