To je to što me zanima!

Čačić: Bilo bi dobro kad bismo imali jednog Davida Beckhama

Kup je utakmica koja nema popravnog, a mi idemo do kraja. Kvalitetniji smo i to ćemo pokazati. Badelj će igrati će protiv Istre, najavio je Ante Čačić uzvrat u kupu
Vidi originalni članak

Trener Dinama Ante Čačić najavio je uzvratnu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa protiv Istre 1961 koja na Maksimiru ima ulogu domaćina. Puljani iz prve utakmice nose pozitivnih 1-1 koji su izborili kao gosti na domaćem terenu.

- Kup je utakmica koja nema popravnog, mi smo odlučili ići do kraja. Kvalitetniji smo i to ćemo pokazati. Stanje u momčadi je bolje nego prije par dana. Badelj se oporavio i sad je na dispoziciji, igrat će protiv Istre. Izvukli smo neke pouke iz utakmice protiv Osijeka - započeo je Čačić obraćanje novinarima i osvrnuo se na slabiju igru svoje momčadi u nastavku sezone.

- Teško je igrati kad protivnik igra samo na jedan način, a to je kao bunker. I dalje tvrdim da mi nije važno kako će Dinamo pobijeđivati. Treba raditi sa stilom, a to je letvica koju sam postavio te ne želim ići ispod nje.

Čačić nije želio komentirati verbalni sukob između Luisa Ibaneza i Zorana Mamića u svlačionici na utakmici s Osijekom.

- Ja ne dijelim svoju svlačionicu s drugima, atmosfera među igračima je vrlo dobra, ali Ibanez neće početi protiv Istre.

Na protivničkoj strani ponovno će stajati Igor Pamić, Čačićev 'učenik' kojeg je nekoć trenirao.

- On je bio moj igrač, bio je vrlo koristan za momčad, dao je puno golova, a i kao trener je pokazao da je kvalitetan. Uostalom, doveo je Karlovac iz četvrte lige u prvu.

Kapetan Igor Bišćan samo kratko je dobacio: 

- Dinamo treba imati preciznije i točnije centarušuteve - rekao je Bišćan na što se Čačić nadovezao.

- Slažem se. Beckham je izgradio karijeru na centarušutevima, a mi svog Beckhama nemamo. Bilo bi dobrog kad bi ga imali.

O debiju na Maksimiru protiv Osijeka...

- Nisam imao tremu, vodio sam u maksimiru Lokomotivu, to nije isto kao biti trener Dinama. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • dpfi 07.03.2012.

    šta se tice dinamo kvaliteta je na njihovoj strani.ali igraju katastrofa i to bi istra mogla iskoristiti.šteta šta rivic nije spreman jer s njime bi bili puno opasnji i ovako su opasni u puli su trebali pobijediti.ja se nadam da ce istra iznenaditi.... forza istra.......

  • kantrida 07.03.2012.

    jos jedna marioneta koja glumi da drzi svlacionicu svojim autoritetom.

  • pudin od čokolade 06.03.2012.

    čačići care! osvojit ćeš zlatnu kantu HNL-a!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare