To je to što me zanima!

A. Cole je prolupao: Mrzim Englesku i te je.... Engleze

Engleski reprezentativci mrzovoljni su zbog ranog ispadanja sa SP-a. Svi ih prozivaju, a Cole se prvi otresao. 'Mrzim Englesku i Engleze', napisao je
Vidi originalni članak

Nogometaš engleske reprezentacije Ashley Cole šokirao je javnost porukama koje je slao svojim prijateljima s Blackberryja.
'Mrzim Englesku i te je... Engleze', stajalo je u poruci koje su se dočepali novinari The Suna.
Uvredljiv SMS branič Chelseja odaslao je sat vremena prije nego se ukrcao na let za Austriju, gdje se zajedno s ostalim reprezentativcima vratio u trening-kamp.
Fabio Capello i njegovi momci još se nisu ohladili od Njemačke i teškog poraza u osmini finala, no nakon ovakvog vrijeđanja svojih sunarodnjaka Coleu se ne piše dobro. The Sun piše da su ih milijuni vjernih navijača pratili na TV-u, a tisuće njih otputovale su bodriti ih u Južnu Afriku u vlastitom aranžmanu. Prije izbijanja skandala Cole se zaklinjao u ljubav prema Engleskoj i odanost u 'tri lava', no ovim gafom na sebe je navukao bijes 50 milijuna Engleza.
- Oduvijek dajem sve od sebe za Englesku i Chelsea, no pritisak kojem sam izložen u ovome trenutku pretvorio je moj život u pakao - pokušao se Cole opravdati nakon što su poruke u svom izvornom izdanju procurile u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • boys 30.06.2010.

    i ja isto

  • Barcelona pub Osijek 30.06.2010.

    bar se ne pravi englez.. svjestan je da su preglupi i prepotentni, a najviše od svega precjenjeni jer da gerrard nije englez nebi vrijedio ni ku.., a da ne prićam o nekim bombama ala milner, barry, upson i taki... prelši su, prejadni ovaj je bar priznao i to što kara okolo ne tiće se nikog drugog osim njega...

  • zd23 30.06.2010.

    ima nas jos sto ih mrzimo..:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare