To je to što me zanima!

A sad Pliškova u finalu: Martić za jedan sat riješila Mladenović

Ovo će biti šesti međusobni ogled između Martić i Pliškove, a hrvatska je tenisačica do sada bila bolja četiri puta, zadnji put ove godine u Roland Garrosu. Finale je na rasporedu u nedjelju
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u subotu u finale teniskog WTA turnira u Zhengzhouu gdje će igrati protiv druge tenisačice svijeta Čehinje Karoline Pliškove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Martić je plasman u finale osigurala pobjedom nad Francuskinjom Kristinom Mladenović (WTA -49) od 6-0, 6-3 nakon sat vremena i osam minuta igre.

U prvom setu koji je trajao svega 22 minute Martić je francuskoj tenisačici tri puta uzela servis. U drugom setu Mladenović pruža jači otpor, meč je izjednačen dok Martić nije suparnici uzela servis za vodstvo od 5-3. Nakon toga je na svom servisu brzo privela meč kraju.

Martić je u meču servirala tri asa, a Mladenović jedan. Martić je četiri puta uzimala servis suparnici, a svoj nije izgubila ni jednom. Mladenović je napravila čak šest dvostrukih pogrešaka, a hrvatska tenisačica ni jednu.

Ovo je bio peti međusobni susret Martić i Francuskinje i četvrta pobjeda hrvatske tenisačice.

Pliškova je u polufinalu eliminirala australsku tenisačicu Ajlu Tomljanović (WTA-46) sa 6-3, 6-2. Čehinji će ovo biti peto finale sezone nakon Miamija gdje je izgubila i Brisbanea, Rima i Eastbournea gdje je slavila.

Ovo će biti šesti međusobni ogled između Martić i Pliškove, a hrvatska je tenisačica do sada bila bolja četiri puta, zadnji put ove godine u Roland Garrosu. (bt)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • eugen123 15.09.2019.

    Pliškova aka #Acequeen ko razumije shvatit će

  • hbcro7 14.09.2019.

    Petra igra jako lijep raznovrstan tenis i to je užitak gledati. Ponekad ima previše opcija u igri pa ne izabere uvijek najbolje, ali drago mi je da je nakon problema sa ozljedama i par godina u kojima je tražila samu sebe uspjela doći ovako daleko. Pliškova ima dobar servis i jake udarce, ali kretanje uopće nema. Kratke lopte, probati je malo razvući po terenu-splice/spin i bit će dobro i servisi u tijelo.

  • kamenjar 14.09.2019.

    Izgleda imamo dvoje najboljih Petra i Djokovic!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare