To je to što me zanima!

A sad, polufinale! Na putu do finala stoje Sagosen i Norveška

Remijem protiv Španjolske (22-22), 'kauboji' su drugi u skupini 1 prošli u polufinale. Sad je vrijeme za 'prave stvari', slijedi polufinale u Stockholmu, a onda, nadamo se, borba za zlato!
Vidi originalni članak

Hrabri 'kauboji' nisu uspjeli zabiti gol u zadnjem napadu protiv 'furije' (22-22), ali nema veze, žele li biti prvi, moraju pobijediti sve momčadi koje im se nađu na putu do finala. Kolonije hrvatskih navijača će napraviti seobu iz Austrije u Švedsku te će naši rukometaši sigurno imati jaku podršku i na dalekom sjeveru.

POGLEDAJTE VIDEO I SAZNAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA: 

KOMENTAR Sad slijedi ono pravo: Vratit ćemo Španjolcima u finalu Eura

Protiv koga Hrvatska igra u polufinalu Eura?

U polufinalu igramo protiv Norveške, momčadi koja je u borbi za prvo mjesto druge skupine pobijedila Sloveniju (33-30) te je bez poraza, kao i uostalom 'kauboji', stigla do polufinala. jedina je razlika da su oni imali sve pobjede (7/7). Predvodi ih odlični Sander Sagosen (24) koji je apsolutno sve u njihovoj momčadi. Kad ne zabija, asistira, iznuđuje isključenja, igra obranu, ma sve. No, ima tu i opasnih pojedinaca poput Joendala, a ne moramo spominjati odličnog golmana Bergeruda.

Gdje Hrvatska igra polufinale Eura?

Hrvatska će u švedskoj prijestolnici Stockholmu u polufinalu Europskog prvenstva igrati u Tele 2 Areni, inače nogometnom stadionu, koji je za ovu priliku prenamijenjen i kapacitet bi mu trebao biti 25.000. Inače, radi se o stadionu, čija je izgradnja plaćena, a to se, ne sumnjajte, u Švedskoj zna u cent, 255.571.207,83 eura.  Izgradnju je platio grad Stockholm, a na tom stadionu igraju dva nogometna kluba - Djurgarden i Hammarby.

IGRA SE NA STADIONU U Zlatanovom domu Hrvatska ruši vlastiti rekord gledanosti

Kada Hrvatska igra polufinale Eura?

Polufinalni je susret između Norveške i Hrvatske na rasporedu je u 18 sati. Iako su prema rasporedu 'kauboji' trebali igrati u 20 sati i 30 minuta, Norveška je kao zemlja najbliža domaćinu dobila privilegiju igrati u 'popularnijem' terminu. U drugom polufinalnom susretu igraju Slovenija Španjolska od 20 sati i 30 minuta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gdje gledati polufinale Eura: Hrvatska - Norveška?

Kao i dosad, utakmicu možete pratiti na programu RTL televizije, kao i njihove online verzije - RTL play. Sve utakmice prenosi i službena stranica Europskog rukometnog saveza, ehfTV

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 23.01.2020.

    Protiv njih bi trebalo čupat agresivno u obrani,i to najvise na Sagossenu.Obrana 5-1 bi bila kljuc i protok lopte vise na livo krilo.

  • peki72 23.01.2020.

    Zaustaviti Sagossena i njihov brzi tranzit i nasa 5-1 odbrana ako bude kao sto znamo igrati mislim da smo onda u finalu ali kako god zavrsi decki su vec do sad napravili uspjeh uvjek uz njih i kad gubili i pobjedivali Iznad svih HRVATSKA!!!

  • Jakka 22.01.2020.

    Kao plitak potok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare