To je to što me zanima!

A tek sad kreće gusti raspored: Fabinho 'out' do Nove godine

Par dana prije početka 'december madnessa' za Liverpool, Jurgen Klopp ostao je bez brazilskog veznjaka Fabinha (26) koji će propustiti božićni dio sezone te Svjetsko klupsko prvenstvo
Vidi originalni članak

Veznjak Liverpoola Fabinho (26) koji je ozlijeđen u srijedu na utakmici Lige prvaka protiv Napolija (2-2), pauzirat će do Nove godine, objavio je engleski prvoligaš u petak.

Fabinho je ozlijeđen u sudaru s krilom Napolija Hirvingom Lozanom nakon čega je šepajući napustio teren u 19. minuti kada ga je trener zamijenio Georginiom Wijnaldumom.

- Daljnje pretrage su pokazale da će Fabinho morati pauzirati do Nove godine - piše u priopćenju Liverpoola.

Ova se ozljeda dogodila u nezgodnom trenutku za Liverpool koji od sada do kraja prosinca ima osam utakmica u svim natjecanjima, a među njima je i  Svjetsko klupsko prvenstvo u Kataru.

IPAK NEĆE ODUSTATI Klopp mađioničar: 'Redsi' će u dva dana igrati dvije utakmice

Branitelji naslova pobjednika Lige prvaka moraju još i osigurati plasman u nokaut fazu tog natjecanja i čeka ih zadnja utakmica u skupini protiv Salzburga u kojoj ne smiju izgubiti. U subotu u engleskom prvenstvu Liverpool dočekuje Brighton.(fh)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • splitsko.dite.mora 29.11.2019.

    Bit ce ovo teski mjesec dva za liverpool, ne smiju izgubit od red bulla u ligi prvaka , gusti raspored u ligi gdje prva postava mora igrat , pa kup i onda jos svjetsko klupsko. Moglo bi bit ozljeda.

  • nikopolidis_71 29.11.2019.

    Naby Keita je dobra zamjena ako je zdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare