Obavijesti

Sport

Komentari 15

Klopp mađioničar: 'Redsi' će u dva dana igrati dvije utakmice

Klopp mađioničar: 'Redsi' će u dva dana igrati dvije utakmice
1

Iako je trener Liverpoola najavljivao kako će morati odustati od Liga kupa bude li u istom terminu kao i klupsko SP, to se neće dogoditi. 'Redsi' će tako igrati klupski SP u Kataru 17., a Liga kup u Engleskoj 18. prosinca

VIDEO

Nećemo biti žrtve ovog problema. Nadam se da će se krenuti u rješavanje ovog problema i da je upravo sad taj trenutak. Mislim da bi to bilo fer jer ako ne nađu normalno vrijeme za odigrati našu utakmicu, a tu ne mislim u 15 sati na Božić, onda mi ni nećemo igrati. Ako ne nađu normalan datum odigravanja, onda mi nećemo igrati. Neka dalje bez borbe ide naš protivnik ili neka Arsenal preuzme mjesto - ja to ne mogu promijeniti, govorio je nakon pobjede protiv Arsenala (10-9) u Carabao kupu trener Liverpoola Jurgen Klopp.

FILE PHOTO: Carabao Cup - Fourth Round - Liverpool v Arsenal

Liverpool je prošao u četvrtfinale Carabao kupa, ali problem s terminima bio je poznat i prije tog prolaska dalje jer Liverpool mora igrati na Svjetskom prvenstvu klubova u Kataru koje traje od 11. do 22. prosinca, a Liverpool se u natjecanje uključuje 18. prosinca. Sve bi to bilo dobro da oni ne igraju utakmicu Liga kupa dan ranije, 17. prosinca u Birminghamu. 

Kloppu teško pala pobjeda: Pa morat ćemo odustati od kupa
Kloppu teško pala pobjeda: Pa morat ćemo odustati od kupa

- Klub poručuje kako ovo nije idealan scenarij, ali to je najbolje rješenje u interesu natjecanja. Želimo zahvaliti EFL-u na pokušajima kako bi nam ugodili što se tiče termina, ali jednostavno nijedan ponuđeni termin nije odgovarao našem rasporedu - poručili su iz Liverpoola.

Champions League - Liverpool Training

Tako će Liverpool igrati protiv Aston Ville u četvrtfinalu Liga kupa 17. prosinca, sjesti na avion i krenuti prema Dohi gdje ih 18. prosinca čeka polufinale Svjetskog klupskog prvenstva. Teško je da će u oba natjecanja nastupiti u najjačem sastavu, a kakvu će strategiju putovanja posložiti mađioničar Klopp, tek ćemo vidjeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu