To je to što me zanima!

A Wilder? Hearn: Joshua će se prvo boriti s Pulevom i Usykom

Anthony Joshua (30) vratio je teškaške pojaseve u svoje vlasništvo nakon što je slavio protiv Andyja Ruiza (30). Meksikanac je odmah tražio uzvrat, ali do toga neće doći, kao ni borbe s Wilderom (34), potvrdio je Hearn
Vidi originalni članak

Ni Fury, ni Wilder već Pulev! To će prema riječima promotora Eddieja Hearna biti sljedeći protivnik Anthonyja Joshue (30) u borbi koja bi se trebala održati na stadionu Tottenham Hotspursa sljedeće godine. 

'SVE ĆU IH POBIJEDITI' Joshua jasan: Sljedeće godine želim najbolje, Wildera i Furyja

- IBF je prvi na redu. Trebam još popričati s predsjednicima IBF-a i WBO-a, ali Joshua želi zadržati svaki naslov. Tako da ćemo tu borbu pokušati dogovoriti sljedeću - rekao je Hearn o novom izazovu za 'britanskog Apolona'. 

Pulev i Joshua trebali su se boriti 2017. godine, ali je Pulev odustao zbog ozljede mišića. Osim spomenutog Bugara, u redu stoji i Ukrajinac koji je prvi u redu za WBO titulu nakon što je iz poluteške došao u tešku kategoriju i tamo 'ima' pojas prvaka. A Usyk (32) bi se trebao boriti s Derekom Chisorom (35) pa zatim na pobjednika meča između Puleva (38) i Joshue.

Kako stvari stoje, prema riječima promotora Joshue i Hrgovića (27), naš se Filip gotovo sigurno neće boriti s Derekom Chisorom je za njega očito već postoji protivnik. Iako je Joshua rekao kako bi se u sljedećoj godini želio boriti i protiv Wildera i protiv Furyja, a kako se spomenuti dvojac bori međusobno, na to će morati još malo pričekati.

- Trenutni prvak po WBC-u se bori s Furyjem pa moram dati priliku izazivačima jer ne želim samo 'predati' titule. Želim ih nokautirati jednog po jednog i zatim dočekati velike dečke kad će biti spremni jer Britanija je spremna i čeka svog prvaka - objasnio je Joshua.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • bonecrusher 14.12.2019.

    Joshui je životni cilj izbjeći i Furija i Wildera. Više nije ono što je bio, sad neka skuplja novce protiv nekih drugih, jer on niti nije na nivou spomenutog dvojca. Dobro je rekao Wilder da je on "prijevara", a novi 4 pojasa prvaka. Ne može nokautirati niti udebljalog meksikanca koji je trenirao 3 mjeseca kako se tamani fast food hrana i kako se ona zalijeva pivom i vinom. Zasada imamo samo jednog pravog svjetskog prvaka - Wildera.

  • mile980 14.12.2019.

    Seamota.pa na titulu idu naj bolji.meksikanac ih prvi puta iznenadio.aada su za drugi puta sve dogovorili.naravno sada opet jako paze raki da wilder i fury ne dolaze u obzir. Ovaj joshua nije ni medju 5 u boksu.. cak mu nike ni kagano nac protivnika kojeg on.moze pobjedit.. treba neki stariji bez kondicije pa na bodove i bjezanje ide..

  • 13.12.2019.

    Jesam vam rekao? Umjesto da se bori sa Furriem i Wilderom on se bori protiv panjeva i debelih ljudi! Nikaoav je ovo boksac

Komentiraj...
Vidi sve komentare