To je to što me zanima!

Aaron Fox: Baš sam ljutit, pa ovo nije sličilo ni na što

MEDVJEDI SU RAZOČARALI Iako su svi očekivali pobjedu, hokejaši Medveščaka ipak su izgubili u Ledenoj dvorani i to od ljubljanske Olimpije sa 4-1
Vidi originalni članak

Brad Smyth asistirao je Aaronu Foxu u 12. minuti, a Amerikanac je zabio za vodstvo Medveščaka 1-0 protiv Olimpije. I to je bilo apsolutno sve što su „medvjedi“ odigrali protiv glavnih konkurenata za 8. mjesto, koje vodi u doigravanje EBEL lige. Slovenci su bili bolji već do kraja prve trećine, a u drugoj s četiri gola potpuno okrenuli utakmicu i na kraju slavili 4-1. Na gol Roberta Kristana pucali su samo 16 puta, nijednom u posljednjo trećini, a zabili su čak četiri komada. Bila je to tek druga gostujuća pobjeda „zmajčeka“ u posljednjih godinu dana.
- Strašno sam ljut, ovo nije ličilo ni na što. Apsolutno su zaslužili pobjedu, mi uopće nismo shvatili važnost ove utakmice – kratko je komentirao strijelac jedinog gola za Medveščak, Aaron Fox.
Pet bodova prednosti, koliko su „medvjedi“ imali prije utakmice, istopilo se na samo tri.
- Nema mjesta panici. Do kraja je još puno utakmica, no činjenica je da smo protiv Olimpije bilo jako slabi. Svi, počevši od mene, pa do posljednjeg igrača na ledu – realan je bio trener Medveščaka Ted Sator i dodao:
- I ja sam kriv za ovo. Možda sam malo previše forsirao igrače otkad sam došao, no želim podići razinu igre ove momčadi - rekao je.
Sljedeću utakmicu Medveščak igra u petak u gostima kod Linza.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cinc 30.11.2009.

    Šta sam kukate, jednu tekmu izgube i odmah vam Medvjedi ne valjaju, a kad dobivaju onda ih svi hvale i super ludnica... Shvatite da je ovo drugačiji tip natjecanja, svakoj seriji dođe kraj pa tako i ovoj od 3 pobjede Medveščaka; ali nije ovdje katastrofa izgubiti 2-3 utakmice, ovo nije sistem vrha tablice nego je važno ući u doigravanje i tamo je onda sve moguće. Jest da su igrali katastrofalno, vidjelo se da su bili umorni, pak im je stalno bježao i užasno su klizali bez paka, ali šta sad, odmorit će se do petka pa će biti bolje! Naprijed Medvjedi!!!!

  • the.king 30.11.2009.

    Pobjede ekipe iz vrha npr.Linz,a umjesto da se s Olipijom i Jesenicama poigraju oni gube.

  • lobotomix 30.11.2009.

    mora se priznati, primili smo školske golove, a pružili ništa. 6 puta igrača više, a nijedan gol je nedopustivo. stvarno slaba igra. nadam se da će uskoro biti bolja igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare