To je to što me zanima!

AEK žestoko odgovorio HNS-u: Ubijen nam je navijač, ovo sve što priča Kustić je apsurdno!

Sastanak na dan ubojstva napustili smo iz očitih razloga. Kako je moguće da smo sada na njihovom terenu, sudjelujemo u sastancima i optužuju nas za nestajanje, brani se AEK
Vidi originalni članak

Nakon što se AEK oglušio na pokušaj komunikacije od predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića, grčki klub odgovorio je zašto se neće sastati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne sudjelujemo u sastancima radi žaljenja nad nedavnim događajima. Naravno, prisutni smo u svim sastancima po sigurnosnom pitanju, kao što smo ranije nazočili sastanku na Maksimiru tijekom AEK-ovog treninga u prisustvu Uefe. U ponedjeljak je bio jedan sastanak, a u utorak ujutro zakazan je novi sastanak, a mi, naravno, nećemo izbjeći bilo kakvu komunikaciju vezanu uz organizaciju.

AEK dodaje da je sastanak prošlog tjedna u Ateni 'napustio iz očitih razloga'.

- Sastanak na dan ubojstva napustili smo iz očitih razloga. Kako je moguće da smo sada na njihovom terenu, sudjelujemo u sastancima i optužuju nas za nestajanje? Naravno, komentari predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza također su apsurdni i neutemeljeni. Spominje događaje koji se nisu dogodili.

Odmah nakon nereda predsjednik saveza Marijan Kustić poslao je dopis Grčkom nogometnom savezu u kojem se izražava sućut obitelji ubijenog navijača, uz želju za dijalogom, koji je u ovakvim trenucima jedino smisleno riješenje za izlaz iz krize.

POGLEDAJTE VIDEO: NOGOMETAŠI AEK-a ODRŽALI TRENING

POSLJEDNJI TRENING Nasmiješeni dinamovci uoči AEK-a: Nekima bi ovo mogao biti i oproštaj od Maksimira

No, Grci su dopis potpuno ignorirali. Ni hvala, ni ništa. HNS je potom poslao još jedan dopis u kojem se traži dijalog kako bi se vidjelo što se može napraviti za zatvorene hrvatske navijače, kako i na koji način savezi mogu pomoći u traženju riješenja. No, i taj je dopis naišao na grčki zavjet šutnje. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 221 t 15.08.2023.

    šta će Grci nakon što se objavi da je grk ubojica.kako će se onda i na koji način oglasiti

  • 15.08.2023.

    Brat uz brata , hrvat uz hrvata🇭🇷💪🏼 hvala torcidi na podrsci

  • EmilCandor 15.08.2023.

    Ako je DNK test pokazao da je ubojica Grk, test će se proglasiti neuspjelim i optužiti će 10-ak Hrvata na dugo robovanje. Oni se ne usude proglasiti Grke krivcima.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare