To je to što me zanima!

Afera u Bayernu: Predsjednik Uli Hoeness bio je u pritvoru?!

Süddeutsche Zeitung piše kako je predsjednik Bayerna Uli Hoeness (61) u ožujku ove godine bio uhićen zbog utaje poreza. Platio je pet milijuna eura jamčevine...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko se dana u medije probila informacija da je Hoeness pod istragom Njemačkog poreznog ureda. Navodno je na tajni račun u jednoj švicarskoj banci spremio oko 20 milijuna eura od sumnjivih transakcija za koje nije platio porez. Hoeness je potvrdio informaciju medijima, ali je naglasio kako se u siječnju ove godine sam prijavio poreznicima.

Süddeutsche Zeitung u utorak je objavio kako je prvi čovjek bavarskog diva i nekadašnji veliki nogometaš 20. ožujka uhićen prema nalogu suda i odveden u pritvor. Pušten je poslije plaćanja jamčevine, a u Bayernu su tu informaciju uspjeli sakriti od javnosti. Otada se navodno dvaput tjedno mora javljati vlastima.

SZ navodi kako je nalog za uhićenjem, u slučaju kad se netko prije toga sam prijavi, vrlo neuobičajen. Špekulira se stoga da bi Hoenessov slučaj mogao biti ozbiljniji nego što se mislilo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • shit_happens_ 24.04.2013.

    mogu mu stavit soli na rep

  • libeluli 24.04.2013.

    Ni Nijemci nisu više što su bili...podlegli obuci sa strane...mislim mafije

  • Pao i ustao. 24.04.2013.

    ovo gov.no od covijeka treba skloniti sa scene

Komentiraj...
Vidi sve komentare