To je to što me zanima!

Aguerov brat: Guardiola nikad nije htio Sergija u Man. Cityju

Legendarni napadač koji je u dresu 'građana' zabio 260 golova dobio je tek 20 minuta u posljednjoj utakmici prije odlaska u Barcelonu. Aguerov brat tvrdi da ga Guardiola nikad nije preferirao...
Vidi originalni članak

Nakon punog desetljeća Sergio Kun Aguero odlazi iz Manchester Cityja u Barceloni. Engleski je klub odlučio da neće produžiti ugovor najboljem strijelcu u povijesti kluba koji je sinoć odigrao posljednju, 390. utakmicu za 'građane'. Pep Guardiola dao mu je tek posljednjih 20-ak minuta u finalu Lige prvaka, što mu je očito zamjerio Argentinčev brat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Guardiola nikad nije htio mog brata u Cityju - napisao je na Twitteru, a kasnije izbrisao Mauricio del Castillo, piše Mirror.

Ipak, statistika mu i ne ide u prilog. Argentinac je uvijek bio jedan od igrača Cityja s najvećom minutažom. Doduše, ove se sezone borio s ozljedama pa je zaigrao u tek 12 ligaških utakmica.

A ne idu mu u prilog ni 'izljevi ljubavi' Guardiole prema sad već bivšem igraču.

OPROSTIO SE OD ARGENTINCA Pep Guardiola zaplakao: Agüero mi je toliko pomogao, sad će igrati s najboljim u povijesti

- Tako ga volimo. On je posebna osoba. Tako je dobar. Puno mi je pomogao. Ne možemo ga zamijeniti, ne možemo. On je legenda, najbolji napadač kojeg sam imao u ovom klubu. Fantastična osoba i ljudsko biće.

Vrijeme se ipak više ne možemo vratiti. Aguero odlazi u Barcelonu, a Guardiola je još jednom ostao bez naslova Lige prvaka.

PRENOSI ROMANO Agüero kod kuma Messija: Igrat će u Barceloni, ugovor do 2023.!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • general lopov 31.05.2021.

    Vidim ovdje se skupila gomila stručnjaka koji dijele savjete šakom i kapom naj većim svjetskim trenerima.Hodate po seoskim turnirima sa pivom u ruci, i onda se ispred seoske trgovine svađate oko svjetskih klubova i igrača.Nedostatak posla je u Hrvatskoj proizveo toliko stručnjaka za sve i svašta,samo što ih niko neće.Čudno,sve sami genijalci.

  • Roust 31.05.2021.

    Guardiola je najveća iluzija u nogometu. Priča se o vrhunskoj taktici, čovijek sa ovakvim timom sitija nije osvojio lp. Toliko troši, toliko igrača vrhunskih ima na raspolaganju, on opet gubi. Mourinho s portom osvojio ligu prvaka ovaj ne moze sa sitijem

  • _Shedow. 31.05.2021.

    Guardiola i Mourinho največe trenerske prevare stolječa. Uvijek su vodili mega momčadi s kojima bi i njihove bake osvajale puno toga. Klopp i Conte, Pochetino, to su treneri koji od vrlo dobrih igrača i momčadi rade vrhunske, top igrače pojedince i top-top ekipe. Guardiola je mijenjao sustav jer je mislio da će bilo koji msustavom pobijediti ali ako ga promijeni u finalu i premiješa igrače opet je očekivao da će mu se klanjat svijet na "vrhunskoj taktici"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare