Sport

Komentari 18

Aguerov brat: Guardiola nikad nije htio Sergija u Man. Cityju

Aguerov brat: Guardiola nikad nije htio Sergija u Man. Cityju

Legendarni napadač koji je u dresu 'građana' zabio 260 golova dobio je tek 20 minuta u posljednjoj utakmici prije odlaska u Barcelonu. Aguerov brat tvrdi da ga Guardiola nikad nije preferirao...

Nakon punog desetljeća Sergio Kun Aguero odlazi iz Manchester Cityja u Barceloni. Engleski je klub odlučio da neće produžiti ugovor najboljem strijelcu u povijesti kluba koji je sinoć odigrao posljednju, 390. utakmicu za 'građane'. Pep Guardiola dao mu je tek posljednjih 20-ak minuta u finalu Lige prvaka, što mu je očito zamjerio Argentinčev brat.

- Guardiola nikad nije htio mog brata u Cityju - napisao je na Twitteru, a kasnije izbrisao Mauricio del Castillo, piše Mirror.

Ipak, statistika mu i ne ide u prilog. Argentinac je uvijek bio jedan od igrača Cityja s najvećom minutažom. Doduše, ove se sezone borio s ozljedama pa je zaigrao u tek 12 ligaških utakmica.

A ne idu mu u prilog ni 'izljevi ljubavi' Guardiole prema sad već bivšem igraču.

- Tako ga volimo. On je posebna osoba. Tako je dobar. Puno mi je pomogao. Ne možemo ga zamijeniti, ne možemo. On je legenda, najbolji napadač kojeg sam imao u ovom klubu. Fantastična osoba i ljudsko biće.

Vrijeme se ipak više ne možemo vratiti. Aguero odlazi u Barcelonu, a Guardiola je još jednom ostao bez naslova Lige prvaka.

Najčitaniji članci