To je to što me zanima!

Agüero zagrijao Del Potra koji je potom pregazio Tipsarevića

Napadač Manchester Cityja Sergio Agüerio došao je pogledati meč sunarodnjaka Juana Martina Del Potra protiv Janka Tipsarevića. Neočekivano se našao na terenu
Vidi originalni članak

Samo četiri gema prepustio je Juan Martin Del Potro srpskom tenisaču Janku Tipsareviću u meču na ATP World Tour Finals u Londonu. Bilo je 6-0, 6-4, a čini se kako se Del Potro više preznojio u zagrijavanju uoči meča.

Na tribinama u Londonu bio je Sergio Agüero, napadač Manchester Cityja i sunarodnjak Del Potra. Agüero se na poziv Del Potra našao na terenu i počelo je zagrijavanje koje je publika prihvatila s velikim oduševljenjem. 

Nogometaš Cityja pokazao je da je svestran sportaš. Vrlo je brzo Agüero nametnuo Del Potru svoj sport pa su dvojica Argentinaca udarala lopticu nogom. 

Del Potro je potom održao lekciju iz tenisa srpskog igraču Janku Tipsareviću i dobio ga 6-0, 6-4. Sad mu slijedi meč odluke protiv Rogera Federera.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jon_Snow 10.11.2012.

    Ima Aguero pokrete i poteze, ali s nogom.

  • MrHorilij21 09.11.2012.

    E bezobrazni ste majkemi..Pa koji kurac stalno koristite izraze kad janko izgubi:Pregazio,demolirao,unistio pa jebote jel mozete reci uvjerljivo pobjedio janka a kad bi janko dobio tim rezultatom del potra onda bi bilo:Janko dobio del potra..Nema logike,ne branim ga,ne igra dobro ali opet..

  • ILIJA THUNDER 09.11.2012.

    hahahha ima poteze :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare