To je to što me zanima!

Solari broji zadnje dane, Jose Mourinho opet u Real Madridu

Šokantan poraz 4-1 od Ajaxa na domaćem terenu bio je kap koja je prelila čašu. Usprkos tomu, čelnici kluba i dalje su razmišljali kako bi možda bilo najbolje zadržati ga do kraja sezone
Vidi originalni članak

Jose Mourinho bit će imenovan privremenim trenerom Real Madrida, javlja Goal.

Santiago Solari pred otkazom je, a vjerojatno će nogu konačno dobiti nakon nedjeljne utakmice s Real Valladolidom, neovisno o ishodu. To je odlučeno na četverosatnom sastanku uprave kluba koji su predvodili Florentino Perez i Jose Angel Sanchez, a tamo je i donesena odluka o najboljoj mogućoj zamjeni - Joseu Mourinhu.

Mourinho je u svojoj prvoj eri u klub doveo najboljeg igrača svijeta, Luku Modrića, a nedavno je nahvalio njegovog reprezentativnog suigrača Ivana Rakitića uz komentar kako je Raketa jedan od najpodcjenjenijih na svijetu... A ako bude lista želja, lako moguće da će se upravo Ivan naći na njoj!

Solari je na klupi Reala od listopada, no šokantan poraz 4-1 od Ajaxa na domaćem terenu bio je kap koja je prelila čašu. Usprkos tomu, čelnici kluba i dalje su razmišljali kako bi možda bilo najbolje zadržati Solarija na klupi do kraja sezone, no od te ideje su, izgleda, odustali.

Mourinho, međutim, neće dobiti trajni ugovor te se u Madridu nadaju kako bi uoči sljedeće sezone možda uspjeli nagovoriti Zinedinea Zidanea na povratak u klub. Oni bi ga već sad htjeli nazad, no Zidane ne smatra da je sada u dobroj poziciji da vratiti se u momčad.

A na listi želja uz Zidanea i Mourinha bio je i Joachim Löw, no čini se da Nijemac, poput Zidanea, također ne bi bio dostupan prije ljeta, a novi trener im treba odmah te će on imati tek tjedan dana pripreme do prvenstvene utakmice sa Celta Vigom. Ipak, nasreću novopridošlice, ubrzo stiže reprezentativna pauza...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Orahova1 08.03.2019.

    Šta sam ja rekao da će on ponovo završiri u velikom klubu i dpbit će hrpu novaca a o blanko ček za šojačanje.

  • Kianer_1 08.03.2019.

    Nema nista od toga,cista novinarska nagađanja !!

  • Logčno 08.03.2019.

    Jedino šta bi realu moglo pomoč je ukidanje VARA-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare