To je to što me zanima!

Ajax je pobijedio Temišvar i osigurao prolaz u Europi

Ajax je u drugoj utakmici skupine A kao gost u 5. kolu Europa lige pobijedio Temišvar golovima Suareza i Pantelića. Nizozemci su osigurali prolaz
Vidi originalni članak

Temišvar je ugostio Ajax u 5. kolu Europa lige. Gostima iz Nizozemske bio je dovoljan bod da osiguraju prolaz dalje. Ali nije baš počelo bajno za Ajax. Već u 1. minuti gubili su 0-1. Međutim, brzo su se vratili i u 8. minuti vratili stvari na svoje mjesto. Suarez je zabio za 1-1. Sjajnu su utakmicu igrala ova dva kluba i pravo je čudo što je prvo poluvrijeme završilo samo s 1-1. Drugo je poluvrijema Ajax otvorio golom. Zabio je Pantelić za vodstvo. Nakon toga je Temišvar ostao bez igrača, a Ajax je dobio penal. Suarez je pucao i - promašio. Teško je igrao Temišvar s igračem manje. Pola sata prije kraja, isključen je i golman Temišvara  i Ajax je imao još jedan penal. Scenarij je ostao isti. Suarez puca u istu stranu i opet golman brani, ovoga puta rezervni golman Temišvara. Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao i ostalo je 2-1. UI zadnjem kolu Ajax igra doma protiv Anderlechta.

Europska liga, 5. kolo:
Temišvar - Ajax 1-2 (Goga 2 / Suarez 8, Pantelić 46)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Igrac 02.12.2009.

    nemogu vjerovati skinem dinamo dvojku 7 koef i onda promasim ajax f2 ovo se samo meni moze dogoditi

  • razumni...not 02.12.2009.

    niti jedna momcad nije osvolila bod u amsterdam areni,ako ce to bit ajax sada onda bi uefa trebala malo pazljivlje to proucit..

  • halamadrid7 02.12.2009.

    Suarez 2 penala promašio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare