To je to što me zanima!

Ajaxov strijelac: 'Pa nisam ja slučajno zabio u 34. minuti...'

Pogledao sam na semafor nakon što sam zabio gol. Vidio sam da je 34. minuta i jednostavno sam znao da to nije slučajno. Ovo je zaista poseban trenutak, rekao je van de Beek prisjetivši se Abdelhaka Nourija
Vidi originalni članak

Ajax je slavio protiv Juventusa u uzvratnoj utakmici četvrtfinala u Torinu 2-1 i prošao u polufinale Lige prvaka, a prvi gol zabio je Donny van de Beek.

Zabio ga je u 34. minuti, a kako kaže - to nije bilo slučajno! Prisjetio se Abdelhaka Nourija, prijatelja koji je u prijateljskoj utakmici protiv Werdera 2017. godine nastradao. Srušio se na terenu, preko godinu dana bio u komi, a iako se probudio, i dalje vuče brojna oštećenja mozga.

Nouri se srušio kada je imao tek 20 godina, a ranije je bio smatran jednim od većih europskih talenata. U Ajaxu je nosio upravo broj 34...

- Pogledao sam na semafor nakon što sam zabio gol. Vidio sam da je 34. minuta i jednostavno sam znao da to nije slučajno. Ovo je zaista poseban trenutak - rekao je Van de Beek.

Ajax je po danas 22-godišnjem Nouriju nazvao i svoju nagradu za najboljeg mladog klupskog igrača, a suigrači ga se prisjećaju i dvije godine nakon ozljede koja ga je poslala u prijevremenu mirovinu.

Nizozemski klub u polufinalu će igrati protiv Tottenhama. Prvu utakmicu bit će gost (30. travnja ili 1. svibnja), a uzvrat je na Cruyff Areni 7. ili 8. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.04.2019.

    Barca izbacuje Liverpool, Ajax pobjeđuje Tottenham, i u finalu: Barca i Ajax. I pobjeđuje Barca, uz tijesnu borbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare