To je to što me zanima!

Ajme njima: Crnogorcima za Hrvate upitni ponajbolji igrači

Kad se na to doda da su ranije otpali pivot Nebojša Simović, bitan u obrambenoj koncepciji, i prvo lijevo krilo Miloš Vujović, onda je jasno da je stanje kod naših susjeda daleko od idealnog
Vidi originalni članak

Nije da smo se proslavili u dvije provjere prije Eura, ali što tek onda o svojim izdanjima misle Crnogorci, naši prvi protivnici u Grazu 9. siječnja. Na turniru u Sloveniji izgubili su od domaćina s 15 razlike (22-37) pa dan kasnije od Sjeverne Makedonije 24-25.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ima tu i objektivnih razloga jer u obje utakmice Crnogorci su igrali bez Miloša Božovića i Stefana Čavora, dva strašno važna vanjska igrača. Novi zagrebaš i ljevak njemačkog Wetzlara zasad su bliže propuštanju otvaranja Eura nego nastupu. 

ODGOVORNOST NA OGULINCU Lino ne vjeruje krilima: Cindrić će na Euru izvoditi sedmerce

Kad se na to doda da su ranije otpali pivot Nebojša Simović, bitan u obrambenoj koncepciji, i prvo lijevo krilo Miloš Vujović, onda je jasno da je stanje kod naših susjeda daleko od idealnog.

- Idemo u Graz s boljim utiskom, pozitivnom energijom i nadam se da ćemo dobro odigrati i pobijediti neke utakmice - nada se Stevan Vujović.

Inače, određeni su i suci utakmice, bit će to švicarski par Arthur Brunner i Morad Salah.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bud_Fox 07.01.2020.

    Bilo bi nam pametnije da sami na nas gledamo, nek da se sikiramo ko je od protivnika ozlijeđen.

  • 07.01.2020.

    Gobac je uništio hrvatski rukomet....I navijači-pljuvači....

  • 07.01.2020.

    Cak i da im igraju svi najbolji,valjda nismo spali toliko da s njima budemo u egalu,to bi trebao biti malo jaci trening ili mozda ne? Svakako lijepo je krenuti sa zemlje pa da i Crnu Goru zamisljamo kao jakog protivnika,valja biti prizemljen jer nismo ni blizu sto smo bili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare