To je to što me zanima!

Ajmo po 'salataru'! Sastav iz Zadra ide po pobjedu u Lilleu

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan odlučio se držati one kako se pobjednički sastav ne mijenja i u Lille povesti momčad koja je slavila u Zadru protiv SAD-a
Vidi originalni članak

Marin Čilić, Borna Ćorić, Mate Pavić, Ivan Dodig, Franko Škugor - to su izabranici Željka Krajana za finalni susret Davis Cupa!

Hrvatska teniska reprezentacija igrat će u posljednjem finalu Davis Cupa u poznatom nam formatu. Od 23. do 25. studenog će na zemljanoj podlozi u Lilleu protiv Francuske pokušati doći do 'salatare' koja im je prije dvije godine izmakla u Zagrebu protiv Argentine.

Hrvatska će tako imati priliku dići trofej Davis Cupa nakon 13 godina, kad su Ljubičić i Ančić u Bratislavi srušili Slovake. Prvo je Ljubičić s 3-0 pobijedio Kučeru, pa je Ančić izgubio 3-1 od Hrbatyja. U parovima su Ljubičić i Ančić s 3-0 dobili Hrbatyja i Mertinaka. Zadnji dan triler je upotpunjen pobjedom Hrbatyja protiv Ljubičića, a povijesni naslov Hrvatskoj donio je Ančić u petom meču protiv Mertinaka s 3-0 u setovima. 

Francuski izbornik Yannick Noah ostao je bez svoga najboljeg igrača Richarda Gasqueta koji se odlučio povući iz finala, a tko će biti njegova zamjena još se ne zna. U francuskom trening kampu još su PouilleChardyMahutHerbert i Tsonga, a hoće li Noah posegnuti za nekim novim imenom još nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.11.2018.

    bezvezno natjecanje al eto, bilo bi lijepo to osvojit

  • cinquina 13.11.2018.

    Ajmo...mozemo mi to !!!

  • uvjekvijeran 13.11.2018.

    Nevjerojatna smo sportska zemlja. Idemo uzeti taj zadnji DC!

Komentiraj...
Vidi sve komentare