To je to što me zanima!

'Ako ovako budemo igrali i u Madridu, Real će nas razbiti'

Možda se stvari promijene, no koliko je klubova pobijedilo s onim što nama treba, a to su tri pogotka razlike? Koliko se to često događalo?, pita se trener Chelseaja Thomas Tuchel
Vidi originalni članak

Težak poraz od Brentforda porušio je atmosferu u Chelseaju. Ionako već poljuljanu posljednjim događanjima oko kluba. Budućnost je neizvjesna, mnogim igračima istječu ugovori, ali klupski računi su zamrznuti pa su čelnicima zavezane ruke.
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I u takvom tmurnom raspoloženju na Stamford Bridge stigao je Real Madrid. Prošle sezone 'plavci' su ih izbacili u polufinalu pa se u konačnici okitili naslovom europskog prvaka. No, ovaj put su uništili sami sebe.

Real je slavio 3-1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Londonu i stigao na korak od polufinala. Plavci su dobro ušli u utakmicu, imali veći posjed i dominirali, ali kada su krenuli srljati u pogreške, Real je samo kažnjavao pa s tri gola Benzeme praktički stao jednom nogom u polufinale. 

- Ako budemo ovako igrali, nema šanse da prođemo u polufinale. Moramo se pronaći, ne znam što nam se dogodilo nakon reprezentativne pauze. Sinoć smo ponovili drugo poluvrijeme protiv Brentforda. U pet dana primili smo sedam golova. Ne postoji dublji razlog, ovo je alarmantno - rekao je razočarani i bijesni Thomas Tuchel.

Chelsea i dalje ima nevjerojatnu kvalitetu, ali cijela situacija oko kluba koji traži novog vlasnika itekako je utjecala na cijelu momčad. No, to nije nikakav izgovor. 

- Ne možete očekivati dobar rezultat nakon ovakve izvedbe. Bili smo daleko od svoje razine. Pokušali smo igrati u novoj formaciji. Uništili smo utakmicu velikim pogreškama. Nikada nije stvar u jednom igraču ili više njih. To je na svima, uključujući mene.

Prva dva gola pala su nakon što je obrana neshvatljivo zaspala i ostavila samog Benzemu, a čudesni Francuz treći gol zabio je nakon katastrofalne pogreške golmana Mendyja. Bio je potpuno sam, htio je dodati loptu Rudigeru, ali ju je dodao Benzemi koji je s 35 metara zabio na prazan gol. Ta pogreška totalno ih je uništila. 

- Možda se stvari promijene, no koliko je klubova pobijedilo s onim što nama treba, a to su tri pogotka razlike? Koliko se to često događalo? Možda je realno jedino ovako odgovoriti. Ako ovako nastavimo igrati, Real će nas razbiti u uzvratu - zaključio je trener Chelseaja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DUH RATNIKA...MPT 07.04.2022.

    To je jedino i sigurno, Real je preiskusna ekipa da to propusti.

  • Real_Madrid81 07.04.2022.

    I bit ce te razbijeni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare