Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Ako ovako budemo igrali i u Madridu, Real će nas razbiti'

'Ako ovako budemo igrali i u Madridu, Real će nas razbiti'

Možda se stvari promijene, no koliko je klubova pobijedilo s onim što nama treba, a to su tri pogotka razlike? Koliko se to često događalo?, pita se trener Chelseaja Thomas Tuchel

VIDEO

Težak poraz od Brentforda porušio je atmosferu u Chelseaju. Ionako već poljuljanu posljednjim događanjima oko kluba. Budućnost je neizvjesna, mnogim igračima istječu ugovori, ali klupski računi su zamrznuti pa su čelnicima zavezane ruke.

Pokretanje videa...

Dalić i Kovačić uoči Slovačke VIDEO

I u takvom tmurnom raspoloženju na Stamford Bridge stigao je Real Madrid. Prošle sezone 'plavci' su ih izbacili u polufinalu pa se u konačnici okitili naslovom europskog prvaka. No, ovaj put su uništili sami sebe.

Real je slavio 3-1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Londonu i stigao na korak od polufinala. Plavci su dobro ušli u utakmicu, imali veći posjed i dominirali, ali kada su krenuli srljati u pogreške, Real je samo kažnjavao pa s tri gola Benzeme praktički stao jednom nogom u polufinale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Quarter Final - First Leg - Chelsea v Real Madrid

- Ako budemo ovako igrali, nema šanse da prođemo u polufinale. Moramo se pronaći, ne znam što nam se dogodilo nakon reprezentativne pauze. Sinoć smo ponovili drugo poluvrijeme protiv Brentforda. U pet dana primili smo sedam golova. Ne postoji dublji razlog, ovo je alarmantno - rekao je razočarani i bijesni Thomas Tuchel.

Chelsea i dalje ima nevjerojatnu kvalitetu, ali cijela situacija oko kluba koji traži novog vlasnika itekako je utjecala na cijelu momčad. No, to nije nikakav izgovor. 

Champions League - Quarter Final - First Leg - Chelsea v Real Madrid

- Ne možete očekivati dobar rezultat nakon ovakve izvedbe. Bili smo daleko od svoje razine. Pokušali smo igrati u novoj formaciji. Uništili smo utakmicu velikim pogreškama. Nikada nije stvar u jednom igraču ili više njih. To je na svima, uključujući mene.

Prva dva gola pala su nakon što je obrana neshvatljivo zaspala i ostavila samog Benzemu, a čudesni Francuz treći gol zabio je nakon katastrofalne pogreške golmana Mendyja. Bio je potpuno sam, htio je dodati loptu Rudigeru, ali ju je dodao Benzemi koji je s 35 metara zabio na prazan gol. Ta pogreška totalno ih je uništila. 

Champions League - Quarter Final - First Leg - Chelsea v Real Madrid

- Možda se stvari promijene, no koliko je klubova pobijedilo s onim što nama treba, a to su tri pogotka razlike? Koliko se to često događalo? Možda je realno jedino ovako odgovoriti. Ako ovako nastavimo igrati, Real će nas razbiti u uzvratu - zaključio je trener Chelseaja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener