To je to što me zanima!

'Ako Shaqiri dođe na Marakanu bit će manji od makova zrna...'

Ždrijeb grupne faze Lige prvaka spojio je Crvenu Zvezdu i Liverpool, klub u kojem od ovog ljeta igra Xherdan Shaqiri koji se u Srbiji proslavio provokacijama tijekom Svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

Ovog ljeta je za engleski Liverpool potpisao Švicarac kosovskog podrijetla Xherdan Shaqiri, niti ne sluteći s kim će ga spojiti ždrijeb grupne faze Lige prvaka.

Podsjetimo, Shaqiri je 'slavu' u Srbiji stekao za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji kada su on i reprezentativni kolega Granit Xhaka golove protiv srpske reprezentacije slavili rukama formirajući albanskog dvoglavog orla.

Srbi sada željno iščekuju gostovanje Liverpoola u Beogradu, a ovim povodom oglasio se i direktor kluba Zvezdan Terzić:

- Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gde dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu Marakane. Ne znam ni da li će uopšte doći. I ako dođe, biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći.

NIKAD ČULI ZA ZVEZDU Navijači Liverpoola: Zvezda u Ligi prvaka brani boje Hrvatske

- Naravno, mi kao fudbalski klub moramo dočekati jednako svakog rivala. Ne treba da se bavimo prošlošću i istorijom. Crvena zvezda mora da uradi sve da Shaqiri oseti da je došao da igra fudbal. Naša je obaveza da ga zaštitimo u slučaju neželjenih situacija. Da budemo dobri domaćini! - dodao je Terzić te tako malo ublažio provokacije na račun Shaqirija.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Budni 04.09.2018.

    Pa nije on Srbin da se ne pojavi! A vjerojatno će opet letjeti ko orao!

  • gladijator 03.09.2018.

    haha, kakvi kompleksi od Albanaca, CZ će biti manji od makova zrna, UEFA im je zaprijetila, biti će pod povećalom....Nek se usude!

  • Kristijanvk 03.09.2018.

    Majku mu dragu pa jel toliko tesko prepravit rijeci na hrvatski????

Komentiraj...
Vidi sve komentare